Madonna i Eurovision:

Dette er milliardæren som punget ut for Madonna

Den selvutnevnte Israel-ambassadøren går langt for å skaffe landet nye venner.

SELVUTNEVNT AMBASSADØR: Det var den kanadisk-fødte milliardæren Sylvan Adams som betalte for Madonnas Eurovision-opptreden. Det er ikke det eneste han har gjort for sitt nye hjemland. Foto: NTB Scanpix
SELVUTNEVNT AMBASSADØR: Det var den kanadisk-fødte milliardæren Sylvan Adams som betalte for Madonnas Eurovision-opptreden. Det er ikke det eneste han har gjort for sitt nye hjemland. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har den amerikanske artisten Madonna (60) fått enormt med spalteplass i verdenspressen, etter at hun lørdag opptrådte under Eurovision Song Contest i Tel Aviv. Kort tid etter at hun hadde framført sine to låter, deriblant hiten fra 1989, «Like a Prayer», ble hun slaktet i sosiale medier.

Flere påpekte at hun sang surt, og at hun mildt sagt ikke leverte varene.

I forkant av showet ble det avslørt at prislappen for å få 60-åringen til Tel Aviv var på hele 11,4 millioner kroner, en sum som skal ha blitt dekket av den lokale milliardæren Sylvan Adams (60).

Men hvem er egentlig den søkkrike mannen som så godt som dukket opp fra intet og fikk verdensstjernen til Israel?

Eiendomsmogul

Ifølge Forbes er Adams sønn av en av Canadas mest profilerte eiendomsinvestorer, Marcel Adams (98). Faren, som overlevde Holocaust i en nazileir i Romania, skal i dag være god for over 1,7 milliarder amerikanske dollar, noe som tilsvarer i underkant av 15 milliarder norske kroner.

Også Sylvan gjør det godt. Han har jobbet som president og administrerende direktør i Iberville Developments, et av Canadas største eiendomsutviklingsselskaper - som ble grunnlagt av hans far - i nærmere 25 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer