«Melodi Grand Prix»:

Dette er MGP-programlederne

Tre kjente profiler leder sangkonkurransen.

PROGRAMLEDERE: Kåre Magnus Bergh, Annika Momrak og Mikkel Niva leder MGP neste år. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
PROGRAMLEDERE: Kåre Magnus Bergh, Annika Momrak og Mikkel Niva leder MGP neste år. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg føler meg som en lillesøster som har fått lov til å snike seg med storesøsknene sine på en veldig kul fest. Det er en enorm ære, sier TV-profil Annika Momrak til NRK.

Hun skal neste år være programleder i Melodi Grand Prix på statskanalen. Momrak skal imidlertid ikke gjøre jobben alene, men får selskap av Mikkel Niva og Kåre Magnus Bergh.

VENNSKAP: Mikkel Niva er gjest hos «Kåss til kvelds» og der avslører han et hittil ukjent vennskap med Caroline Berg Eriksen. Video: TV2 Vis mer

Sistnevnte har ledet sendingen syv ganger tidligere, mens det for både Momrak og Niva blir første gang.

- Jeg er også utrolig heldig som får gjøre dette sammen med to av de dyktigste programlederne vi har her i landet, Kåre Magnus og Mikkel. De er helt herlige mennesker, så dette kommer til å bli en fest fra start til slutt, sier Momrak videre.

LES OGSÅ: Programlederen coronasmittet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer