- Dette er mer enn bare en flørt

Liz Hurleys angivelige flamme bekrefter brudd fra kona...

BRUDD: Elizabeth Hurley kunngjorde mandag at hun har vært separert fra Arun Nayar i flere måneder. Foto: All Over Press
BRUDD: Elizabeth Hurley kunngjorde mandag at hun har vært separert fra Arun Nayar i flere måneder. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter at News of the World søndag viste fram bilder der Elizabeth Hurley (45) kysset den australske cricket-spilleren Shane Warne (41), har oppslagene om et angivelig utroskap blitt mange i Hollywood-pressen.

Det førte til at den populære skuespilleren for første gang bekreftet at hun hadde brutt med ektemannen, den indiske forretningsmannen, Arun Nayar.

«Dette har ikke vært en god dag. For ordens skyld vil jeg si at min ektemann Arun og jeg har vært separert i flere måneder. Vår familie og våre nærmeste venner vet dette», skrev Hurley på sin Twitter-side.

Nå tar ryktene om at Warne og Hurley er et par en ny vending. Warne bekrefter nemlig også nå at han har brutt med kona.

«Dessverre må jeg komme med den triste beskjeden om at Simone og jeg brøt med hverandre for en stund siden, våre nærmeste venner og familie ble den gang gjort oppmerksomme på det. Det er en privatsak, derfor offentliggjorde vi det ikke. Vi forblir venner og vil fortsette å være gode foreldre, skriver idrettsmannen på sin Twitter-side ifølge Daily Mail.

Foreløpig ønsker ikke Warne å si noe om forholdet mellom ham og Hurley, men spekulasjonene vil ingen ende ta.

Skulle det imidlertid vise seg at Warne hadde en affære med Hurley da han fortsatt var sammen med ekskona, vil dette ikke være den første gangen han blir tatt i å være utro. Britiske Daily Mail skriver at han i 2000 var involvert i en stor sex-tekstmeldingsskandale, der han også ble fratatt vise-kapteinsansvaret på det australske cricket-landslaget.

Simone og Shane skilte seg i 2007, men ble sammen igjen i 2009. De bor fortsatt i Melbourne sammen med barna.

- Dette er mer enn bare en flørt. Liz er virkelig i ferd med å falle for Shane, sier en kilde til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vi har vært separert i flere måneder