Khloé Kardashian:

- Dette er meg og kroppen min uredigert

Khloé Kardashian får stadig hard medfart for bildene sine i sosiale medier. Nå har hun fått nok.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier siden, men skal ha blitt lagt ut ved en feil.

Dette har ført til at Kardashian-teamet har jobbet på spreng for å få bildet fjernet fra nettet de siste dagene, og flere kopier har blitt slettet etter juridiske trusler fra PR-teamet.

Men først nå tar Khloé Kardashian selv bladet fra munnen. Det gjør hun på Instagram, hvor hun har delt både bilde og videoer av seg selv for å vise hvordan hun ser ut, men også med en tilhørende hjerteskjærende tekst.

- Blir aldri vant til det

«Hei folkens. Dette er meg og kroppen min uredigert og uten filter. Bildet som ble delt denne uken var vakkert. Men som en som har slitt med selvbildet hele livet og noen da tar et bilde av deg som ikke er flatterende i dårlig lys og ikke viser kroppen du har jobbet benhardt for å få, og så dele det med verden, da bør du ha alle rettigheter til å be om at det ikke blir delt - uansett hvem du er», skriver hun.

Videre innrømmer 36-åringen at det konstante presset og dømmingen hele livet hennes til å være perfekt har vært for mye å takle. Kardashian lister også opp en rekke usmakelige ord som er brukt for å beskrive henne.

«Du blir aldri vant til å bli dømt og ødelagt og bli fortalt hvor lite attraktiv du er, men jeg vil si at hvis du hører noe ofte nok så begynne du å tro på det», fortsetter hun, og legger til at hun alltid har blitt fortalt at hun ikke er vakker nok som hun er.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

36-åringen skriver videre at hun vil fortsette å bruke sminke og filtre og fikse neglene og vise seg frem til verden slik hun ønsker å bli sett.

«Det er min kropp og hvordan jeg velger å se ut, og hva jeg velger å dele er mitt valg. Det er ikke for andre til å velge eller dømme hva som er akseptabelt lenger».

Vil ha bildet fjernet

Kardashians innlegg har i skrivende stund fått over to millioner likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med støttende meldinger.

Bildet, som altså forsøker å fjernes fra alle kanaler i sosiale medier, fikk mange til å reagere.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- Det fargebearbeidede bildet ble tatt av Khloé under en privat familiesamling, og lagt ut på sosiale medier ved en feil av en assistent uten tillatelse, sa Tracy Romulus, markedsføringssjef for KKW Brands, i en uttalelse.

- Khloé ser vakker ut, men det ligger innafor opphavseiers rett å fjerne et bilde som ikke var ment til å publiseres, la han til.

Flere fans mente også at Kardashian så bedre ut på det tilsynelatende uredigerte bildet, enn de hun vanligvis legger ut.

LES OGSÅ: - Klarer ikke smile lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer