GOD STEMNING: Stacy Keibler og kjæresten Jared Pobre var i godt humør da de to ble fotografert på flyplassen i Los Angeles i helgen. De har vært kjærester siden september - men har kjent hverandre i mange år. Foto: Splash News/ All Over Press
GOD STEMNING: Stacy Keibler og kjæresten Jared Pobre var i godt humør da de to ble fotografert på flyplassen i Los Angeles i helgen. De har vært kjærester siden september - men har kjent hverandre i mange år. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Dette er mannen som danket ut Clooney

Skuespillerens ekskjæreste har funnet lykken med multimillionær.

SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at skuespiller George Clooney (52) og den tidligere wrestleren Stacy Keibler (34) hadde gått hvert til sitt etter to år som kjærester.

Mye av grunnen skal angivelig ha vært fordi at han ikke ønsket å gi 34-åringen barn.

Allerede tre måneder etter bruddet hadde Keibler igjen funnet lykken på ny - og denne gangen med en mann nærmere sin egen alder. Jared Pobre (38), er ifølge E!News direktør i Future Ads, et selskap som blant annet driver med reklame via internett.

Han skal være god for flere millioner kroner, skriver nettstedet videre.

I september la Stacy ut et bilde på Instagram-profilen sin av paret på restaurant i Paris, med teksten: «Elsker å være i Kjærlighetens by! @jaredpobre»:

Én måned etterpå fylte modellen 34 år - og Pobre overrasket sin flotte kjæreste med en gedigen James Bond-inspirert fest.

Dette ble selvfølgelig dokumentert via sosiale medier - hvor jubilanten benyttet anledningen til å takke sin kjære for festlighetene: «Takk, #MrBond for den mest fantastiske bursdagsuken jeg har hatt noen gang»:

Paret deler felles interesse for å reise, og i tillegg til å ha tilbrakt tid i Paris, har de også besøkt Amsterdam og storbymeteropolen New York etter at de ble kjærester.

REISEGLADE: Stacy Keibler og kjæresten Jared Pobre ble sammen i september, etter å ha kjent hverandre i flere år. De har allerede rukket å gjennomføre flere romantiske turer sammen. Her på flyplassen i LA etter å ha tilbrakt helgen i Florida.  Foto: Sharky / Splash News/ All Over Press
REISEGLADE: Stacy Keibler og kjæresten Jared Pobre ble sammen i september, etter å ha kjent hverandre i flere år. De har allerede rukket å gjennomføre flere romantiske turer sammen. Her på flyplassen i LA etter å ha tilbrakt helgen i Florida. Foto: Sharky / Splash News/ All Over Press Vis mer

Både Stacy og Jared bor i Los Angeles i California.

Denne uken ble de fotografert på LA-flyplassen, etter å ha vært på nok en romantisk ferietur sammen. Denne gangen var det Wynwood i Florida som fikk besøk av turtelduene, viser Instagram-profilen hennes.

- De har vært venner i flere år, men nylig ble vennskapet til noe mer, fortalte en felles venn av paret til nettstedet People da forholdet ble kjent i september.

LES OGSÅ: George Clooney sliter med damene