<strong>RUTINERT:</strong> Viggo Valle (t.v.) har 25 års efaring på radio, men har også vært innom TV-skjermen. Som her i «Billetten» fra mange år tilbake der Anne B. Ragde og Jon Michelet er gjester. Foto: NRK
RUTINERT: Viggo Valle (t.v.) har 25 års efaring på radio, men har også vært innom TV-skjermen. Som her i «Billetten» fra mange år tilbake der Anne B. Ragde og Jon Michelet er gjester. Foto: NRK Vis mer

Dette er mannen bak stemmen du har hørt i 25 år

- Det er jo et 80-tallsprogram som har overlevd i 25 år, det er ganske utrolig, sier Viggo Valle.

Publisert
Sist oppdatert
Stem på Årets radionavn og vinn radio nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag 30. september er det klart for den niende årgangen av radioens svar på «Gullruten», nemlig «Prix Radio».

Hele 16 priser skal deles ut, og den aller gjeveste av dem, «Årets radionavn», er det lytterne selv som skal stemme frem. Her på Seher.no kan du være med å bestemme hvilken av de fire nominerte som skal gå av med seieren. 

De heldige nominerte er Viggo Valle (NRK P1), Morgenklubben m/Loven og Co (Radio Norge), Misjonen v/Atle Antonsen og Johan Golden (P4), samt Ronny Brede Aase og Live Nelvik i P3morgen (NRK P3).

Den rutinerte programlederen Viggo Valle, kjent fra både «Stjerneklart» og ikke minst «Påskelabyrinten», betrakter nominasjonen som like gjev som en mulig seier.

- Det er en ære å bli nominert uansett, jeg tar nominasjonen som en anerkjennelse på det arbeidet jeg har gjort. Så om jeg vinner eller ikke betyr egentlig ikke så mye, innrømmer Valle overfor Seher.no.

Valle, som begynte i NRK i 1977 og har vært på lufta i 25 år, konkurrerer mot noe yngre radio-travere og har en beskjeden innstilling til «Årets radionavn»-nominasjonen.

- Jeg har full forståelse for at de andre nominerte kan stikke av med seieren, jeg har jo flere skarpe konkurrenter. Særlig Atle Antonsen og Johan Golden - de driver jo dessuten med mye annet ved siden av radio, som gjør at de kanskje har en bredere tilhengerskare. Og de unge P3-folka har nok mange fans. Men jeg vet ikke hvem jeg ville satt pengene mine på altså, understreker han videre.

Om det blir radiopris på Valle eller ikke, en feiring blir det uansett. Til våren fyller nemlig «Påskelabyrinten», Norges mest populære radioprogram, 25 år. Og det kommer ikke til å gå upåaktet hen, lover han.

- Vi planlegger jubileet nå i høst. Det er jo mange måter å markere et slikt jubileum på, men vi har ikke konkludert ennå. Vi kan lage en egen jubileumslabyrint, eller ha andre premier... Jeg har i hvert fall fått beskjed om at jeg får ekstra sendetid om jeg vil, sier Valle noe hemmelighetsfullt til Seher.no.
 
Dere har ingen planer om å pensjonere «Påskelabyrinten» etter 25 år?

- Så lenge jeg klarer å lage nye oppgaver, og så lenge ledelsen vil ha det, så skal nok programmet bestå. Det er jo et 80-tallsprogram som har overlevd i 25 år, det er ganske utrolig. Og vi får stadig nye, unge lyttere. Men kunnskap går aldri av moten, vet du, påpeker den drevne programlederen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snart et barten borte

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Du kan stemme frem til 29. september

Radio Norge Morgenklubben m/Loven og Co.

Radio Norge Morgenklubben m/Loven og Co.

Stem

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Registrer deg og bli med i trekningen!

Informasjonen du sender inn benyttes kun i denne konkurransen.

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Navn:
Epost:
Mobilnummer:

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Takk for din stemme, den er nå registert. Vi trekker vinnere etter 30. september!

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.

Stem på Årets Radionavn og vinn Tivoli-radio

Du har allerede stemt.

Bli med i trekningen av fem Tivoli DAB-radioer.Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer