AKTUELL: 24 år gamle Chris Abolade er både artist og fotograf. Han er nå ute med den nye låten «Tranquilo», som er utvalgt som den nye kjenningsmelodien til «Paradise Hotel». Foto: Olav Stubberud
AKTUELL: 24 år gamle Chris Abolade er både artist og fotograf. Han er nå ute med den nye låten «Tranquilo», som er utvalgt som den nye kjenningsmelodien til «Paradise Hotel». Foto: Olav Stubberud Vis mer

Årets «Paradise Hotel»-låt 2018:

Dette er mannen bak den nye «Paradise Hotel»-låten

Friskt, tropisk og forførende er stikkord som beskriver årets kjenningsmelodi.

Publisert

(Se og Hør): 12. mars åpner endelig dørene på luksushotellet i Mexico, og jubileumssesongen av den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel» begynner.

Intriger, romantikk og harde valg er stikkord som så å si alltid har vært ingredienser i seriens ni tidligere sesonger. Dette blir nok heller intet unntak i år.

Med jevne mellomrom gjøres det imidlertid fornyelser i konseptet, og i dag kan Se og Hør avsløre at TV3 har valgt en helt ny kjenningslåt for årets sesong.

Det er låten «Tranquilo» av den ferske Warner-signerte artisten Chris Abolade (24) som er utvalgt som vignettlåten i årets sesong.

Overfor Se og Hør forklarer Abolade at låten var den første han laget etter at han ble signert av plateselskapet Warner i fjor.

- Den betyr mye for meg. Den handler om følelser, om å ikke legge for mye press på seg selv eller andre. Ta det rolig, ikke stress, sier han.

- Digger «Paradise Hotel»

Han trengte ikke å tenke seg om to ganger da han fikk tilbud om å være stemmen bak vignettlåten.

Saken fortsetter nedenfor.

TROPISK: Musikkvideoen til «Tranquilo» er spilt inn i Los Angeles. Foto: Olav Stubberud
TROPISK: Musikkvideoen til «Tranquilo» er spilt inn i Los Angeles. Foto: Olav Stubberud Vis mer

- Noen fra plateselskapet spilte opp låta for noen bak Paradise-produksjonen. De likte den. De spurte om å få bruke den. Var jeg down? Ja!, sier Abolade.

- Kunne du selv vært med på «Paradise Hotel»?

- Lett. Det er et rått program. Alle som sier noe annet lyver for seg selv. Men jeg har lovet mamma å ikke gjøre det. Så da er det fett at stemmen min og musikken min får være med. Jeg digger det, sier 24-åringen.

Passer som hånd i hanske

Musikkvideoen til låten er filmet i Los Angeles av stjernefotografen Olav Stubberud, som blant annet har vært turnéfotografen til Justin Bieber.

- Olav har lært meg ekstremt mye, så det var spesielt å skape dette sammen med ham. Videoen er filmet med flere typer kameraer, pluss mange fotografier som popper opp her og der. Vi ville skape en chill vibe, en uanstrengt look. Videoen er rå, sier Chris.

Saken fortsetter nedenfor.

Pressekontakt for «Paradise Hotel», Andreas Framnes i TV3, forteller til Se og Hør at de er svært tilfreds med låtvalget for årets sesong.

- Foruten å være en fantastisk låt, synes vi «Tranquilo» oppsummerer Paradise Hotel på treffende måte. Det låter friskt, tropisk og forførende, og passer i så måte som hånd i hanske med jubileumssesongen, sier han.

NY VRI

Dette blir den tiende sesongen av TV3s mest populære realityserie. Og som seg hør og bør, blir dette markert med en helt spesiell vri.

Like før jul kunne tv-seerne nemlig stemme fram to av åtte tidligere deltakere, såkalte «legender», som skal gjøre comeback i serien.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅRETS ANSIKT: Disse ti personene sjekker inn første uka på luksushotellet i Mexico. Video: Marie Røssland / Dagbladet / Se og Hør Vis mer

Samtlige av «legendene» fikk imidlertid reise ned til Mexico, uten å vite hvem av dem som er heldige og får sjekke inn. For «Paradise»-vinneren fra 2015, Pierre Louis Olsson (23), stoppet reisen på Gardermoen.

Da han satte seg på flyet i Oslo følte han seg dårlig, og begynte å kaste opp. Etter en vurdering fra flypersonalet, måtte han forlate flyet og ble lagt inn på sykehus.

- Han kommer ikke til å bli med de andre syv legendene inn på hotellet. Logistikken lot seg dessverre ikke gjøre. Vi kommer ikke til å finne en erstatter, kunne TV3s pressekontakt, Andreas Framnes, fortelle til Se og Hør.

Med Pierre ute av konkurransen, står det nå mellom Carl Aksel Berg Jansen (22), Isabel Raad (23), Magne Robberstad (28), Mathias Pettersen (25), Ann-Marielle Lipinska (28), Aurora Gude (25) og Sofie Sjåstad Vågsæter (24).

I tillegg vil ti helt nye deltakere sjekke inn på hotellet.

LES OGSÅ: Her er årets «Jakten»-bønder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer