Årets «Paradise Hotel»-låt 2018:

Dette er mannen bak den nye «Paradise Hotel»-låten

Friskt, tropisk og forførende er stikkord som beskriver årets kjenningsmelodi.

AKTUELL: 24 år gamle Chris Abolade er både artist og fotograf. Han er nå ute med den nye låten «Tranquilo», som er utvalgt som den nye kjenningsmelodien til «Paradise Hotel». Foto: Olav Stubberud
AKTUELL: 24 år gamle Chris Abolade er både artist og fotograf. Han er nå ute med den nye låten «Tranquilo», som er utvalgt som den nye kjenningsmelodien til «Paradise Hotel». Foto: Olav Stubberud Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 12. mars åpner endelig dørene på luksushotellet i Mexico, og jubileumssesongen av den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel» begynner.

Intriger, romantikk og harde valg er stikkord som så å si alltid har vært ingredienser i seriens ni tidligere sesonger. Dette blir nok heller intet unntak i år.

Med jevne mellomrom gjøres det imidlertid fornyelser i konseptet, og i dag kan Se og Hør avsløre at TV3 har valgt en helt ny kjenningslåt for årets sesong.

Det er låten «Tranquilo» av den ferske Warner-signerte artisten Chris Abolade (24) som er utvalgt som vignettlåten i årets sesong.

Overfor Se og Hør forklarer Abolade at låten var den første han laget etter at han ble signert av plateselskapet Warner i fjor.

- Den betyr mye for meg. Den handler om følelser, om å ikke legge for mye press på seg selv eller andre. Ta det rolig, ikke stress, sier han.

- Digger «Paradise Hotel»

Han trengte ikke å tenke seg om to ganger da han fikk tilbud om å være stemmen bak vignettlåten.

Saken fortsetter nedenfor.

- Noen fra plateselskapet spilte opp låta for noen bak Paradise-produksjonen. De likte den. De spurte om å få bruke den. Var jeg down? Ja!, sier Abolade.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer