- Dette er litt barnslig

Ari Behn og Unni Askeland ble inspirert av blant annet mannlige kjønnsorganer og sjekke-appen Tinder i forkant av sin nye utstilling. Se video!

SEOGHØR.NO: De gode kunstnervennene Ari Behn (42) og Unni Askeland (52) er for tiden aktuell med en ny utstilling.

Sammen står de bak prosjektet «Gud så deilig» som ble åpnet forrige fredag på Galleri Svae på Gjøvik.

Aris presentasjon «The Art of Lovemaking» var preget av det kroppslige, blant annet flere tegninger av mannlige kjønnsorgan.

- Det er litt sånn barnslig, som man tegner på pulten sin i 3. eller 4. klasse. Men det er jo ikke spesielt oppsiktsvekkende, snarere tvert imot. Det tegnes jo overalt i hele verden, for kroppsdelene våre er så utrolig essensielt for oss alle, sier han til Se og Hør.

Se video øverst i artikkelen!

«Unnivers» var navnet på Askelands del. I sin presentasjon har hun tatt utgangspunkt i kunstnerens egne Tinder-opplevelser. Bildene har hun selv mottatt av menn hun har snakket med på sjekke-appen.

Saken fortsetter under bildet.

SPESIELLE BILDER: Ari Behn stiller ut tegninger av peniser på sin nye utstilling. Foto: Se og Hør
SPESIELLE BILDER: Ari Behn stiller ut tegninger av peniser på sin nye utstilling. Foto: Se og Hør Vis mer- Dette er bilder som har vært mine øyeblikksbilder på Tinder. Jeg har ertet disse gutta eller mennene. Og det skal jeg virkelig si: Det virket. Jeg har fått en del av disse bildene tilsendt fra menn, som spør: «Kan vi ikke gjøre dette? Har du lyst til å være med på dette?», sier hun til Se og Hør.

Og skal man tro Askeland, kan hun ha truffet blink med sjekkingen. Til Se og Hør avslører hun at hun har forelsket seg.


- Jeg er ikke helt der ennå. Men jeg er egentlig jævlig forelsket. Men status er at han er i et annet land.

Hvem hun er forelsket i, holder hun imidlertid hemmelig.

LES OGSÅ: Gir ut diktsamling og hyller Ari Behn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.