INGEN MESTERKOKK: - Det må gå fort og jeg innrømmer at jeg ofte tyr til raske løsninger. Jeg lager det jeg må, sier skuespilleren til VG. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
INGEN MESTERKOKK: - Det må gå fort og jeg innrømmer at jeg ofte tyr til raske løsninger. Jeg lager det jeg må, sier skuespilleren til VG. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

Dette er Lines nye TV-jobb

- Jeg håper å lære ett og annet, sier Line Verndal.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Line Verndal (40), mest kjent fra NRK-serien «Himmelblå», er nå klar som programleder for realityserien «Hele Norge baker». Der skal hun sammen med Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus bedømme norske bakekunster.

Privat er Line mor til datteren Helle. Som travel skuespiller og programleder, er det ikke alltid at middagen får den oppmerksomheten den fortjener, noe Helle ofte påpeker.

- Det må gå fort og jeg innrømmer at jeg ofte tyr til raske løsninger. Jeg lager det jeg må.

- Helle syns ikke det er noe gøy når hun og jeg skal bake. Mens jeg tar med hjem bolledeigposer som lages på 1-2-3, vil hun gjerne bake fra bunnen. Hun klager ofte på det, sier Verndal til VG.

Nå håper programlederen at både hun og datteren kan lære noe fra den nye TV-serien.

- Jeg vil jo gjerne at Helle skal bli flink til å lage mat. Samtidig må jeg bare legge til at hun blir veldig fornøyd hvis jeg tar sorbet-is med hjem. Da har vi det veldig bra.

LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer i kjendisnorge