Dette er Lindsays nye kjæreste

Har forelsket seg i fitness-treneren.

SMILER IGJEN: Lindsay Lohan er en lykkelig jente for tida, til tross for mye uroligheter med henne og foreldrene. Foto: All Over Press
SMILER IGJEN: Lindsay Lohan er en lykkelig jente for tida, til tross for mye uroligheter med henne og foreldrene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den skandaleomsuste skuespilleren Lindsay Lohan (26) kan endelig smile igjen.

Midt oppi offentlige krangler mellom henne og foreldrene, og diverse situasjoner hvor hun har havnet i klammeri med loven, har hun rukket å spille inn filmen «Liz & Dick» basert på Elizabeth Taylors liv - og finne seg kjæreste!

Den nye mannen i skuespillerens liv heter Josh Chunn (25) og eier sitt eget fitness-studio i Los Angeles.

- Jeg er den beste innflytelsen Lindsay kan ha i livet sitt akkurat nå. Jeg har prøvd å få henne til å fokusere på det positive i livet, men hvordan kan hun det med alt det negative som skjer rundt henne nå? Jeg kan knapt fokusere, har Chunn fortalt til New York Daily News.

Han forteller videre at han har troen på at Lohan vil komme seg ut av problemene:

- Men hun er en sterk jente, og hun er i en renselsesprosess nå. Alt jeg vil er at hun skal ha det bra.

Paret møttes første gang gjennom felles venner, og forholdet utviklet seg til noe mer etter at de møtte hverandre igjen på en fest ved eksklusive Chateau Marmont Hotel tidligere i høst. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lindsay Lohan mener opptaket ble lekket av faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer