Lady Gaga:

Dette er Lady Gagas ukjente flamme

Flere detaljer om den mystiske flørten.

NY FLAMME: Drøyt et halvt år etter at nyheten om bruddet med forloveden kom, har Lady Gaga nå blitt observert med en ny flamme. Dette er det vi vet om ham. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Drøyt et halvt år etter at nyheten om bruddet med forloveden kom, har Lady Gaga nå blitt observert med en ny flamme. Dette er det vi vet om ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at superstjernen Lady Gaga (33) hadde blitt singel. Nyheten om bruddet kom knappe tre måneder etter at hun hadde kunngjort forlovelsen med agenten Christian Carino (50).

Bruddspekulasjonene oppsto først da Gaga dukket opp på Grammy-utdelingen uten forlovelsesring, og senere bekreftet en av sangerens representater bruddet overfor People.

Både før og etter at forholdet tok slutt, spekulerte flere fans på om 33-åringen hadde funnet kjærligheten med «A Star Is Born»-kollegaen Bradley Cooper (44).

Nå ser det derimot ut til at hun har falt for en helt annen mann.

Artisten ble nemlig søndag i forrige uke avbildet kyssende sammen med lydteknikeren Dan Horton (37) i Los Angeles.

En rekke vitner har fortalt at det så ut til at Gaga og Horton virket å «være mer enn bare venner», og at de flere ganger i løpet av middagen hadde «vært nærgående med hverandre», ifølge People.

Jobbet med store stjerner

Etter at bildene ble offentliggjort har romanseryktene rundt Gaga og Bradley roet seg, men mange vil nå vite flere detaljer om hvem den mystiske flørten er.

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant Us Weekly, har 37-åringen jobbet for Lady Gaga og hennes «Enigma»-show i Las Vegas siden november 2018.

Han har også gjort oppdrag for en rekke andre store artister. Firmaet hans, The Audio Engineering Consulting Group, har jobbet tett med blant andre Camila Cabello, Bruno Mars, Ariana Grande og Justin Timberlake.

Firmaet startet han i 2000, og de tilbyr tjenester innen alt fra miksing, produsering og lydteknikk. Ifølge Us Weekly skal han ha hjemmebase i Tennessee, men grunnet jobb bruker han mye tid i både Las Vegas og Los Angeles.

Gjorde Instagram-endringer

I 2013 giftet lydteknikeren seg med teaterskuespiller Autumn Guzzardi, før ekteskapet endte med brudd i februar 2018. Det tidligere ekteparet fikk ingen barn sammen.

Etter at nyheten om de angivelige nye turtelduene ble kjent, har 37-åringen gjort Instagram-profilen sin privat.

Nysgjerrige fans har likevel klart å grave frem bilder fra arkivet, og mange er overbevist om at Horton tidligere blant annet har hintet om et nytt Gaga-album, ifølge Oprah Magazine.

«Dan Horton, en lydtekniker som jobbet med Gaga så nylig som på Enigma, publiserte dette på sin Instagram Story og slettet det kort tid etter. Tror dere det kan være relatert til Gagas nye musikk?», skriver en fan ved et bilde fra april.

Brunsjet sammen

Det var søndag i forrige uke at artisten og den 37 år gamle lydteknikeren ble observert kyssende under en brunsj på restauranten «Granville» i Studio City i Los Angeles.

På et av bildene kan man se Gaga bøye seg over Horton mens hun tilsynelatende gir ham et kyss. En kilde fortalte nettstedet at det angivelige paret spiste sammen i en hel time, og at de snakket dypt sammen.

- De kysset og satt tett til hverandre mens de snakket sammen, sier kilden til People, og fortsetter:

- Ironisk nok hadde hun et bord rett ved fortauet, så hun var åpenbart komfortabel med å bli sett sammen med ham. Hun virket veldig lykkelig når hun snakket med mannen.

Senere skal paret også ha blitt observert mens de kjøpte lemonade sammen - og heller ikke da la de skjul på sin begeistring for hverandre.

Hemmelig romanse

Som tidligere nevnt var det mange som spekulerte på en romanse mellom Gaga og skuespilleren Bradley Cooper, etter at de spilte i den svært populære filmen «A Star Is Born» sammen.

RYKTER: Det ble heftig spekulert på en romanse mellom Lady Gaga og Bradley Cooper, noe mange fans fortsatt håper på. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Det ble heftig spekulert på en romanse mellom Lady Gaga og Bradley Cooper, noe mange fans fortsatt håper på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under innspillingen av filmen var begge skuespillerne i hvert sitt forhold. Derimot kom nyhetene om brudd for begge parene med kun fire måneders mellomrom.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

I 2016, da filmen var under innspilling, stilte derimot sangstjernen opp i et intervju med Howard Stern, der hun avkreftet noen form for potensiell romanse med sin medskuespiller.

- Absolutt ikke, uttalte den da nysingle artisten, ifølge ET Online, og fortsatte:

- Det som er viktig for meg er at vi forteller en historie som rører hjertet til millioner av mennesker som kommer for å se filmen.

LES OGSÅ: - Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer