Lady Gaga:

Dette er Lady Gagas ukjente flamme

Flere detaljer om den mystiske flørten.

NY FLAMME: Drøyt et halvt år etter at nyheten om bruddet med forloveden kom, har Lady Gaga nå blitt observert med en ny flamme. Dette er det vi vet om ham. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Drøyt et halvt år etter at nyheten om bruddet med forloveden kom, har Lady Gaga nå blitt observert med en ny flamme. Dette er det vi vet om ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at superstjernen Lady Gaga (33) hadde blitt singel. Nyheten om bruddet kom knappe tre måneder etter at hun hadde kunngjort forlovelsen med agenten Christian Carino (50).

Bruddspekulasjonene oppsto først da Gaga dukket opp på Grammy-utdelingen uten forlovelsesring, og senere bekreftet en av sangerens representater bruddet overfor People.

Både før og etter at forholdet tok slutt, spekulerte flere fans på om 33-åringen hadde funnet kjærligheten med «A Star Is Born»-kollegaen Bradley Cooper (44).

Nå ser det derimot ut til at hun har falt for en helt annen mann.

Artisten ble nemlig søndag i forrige uke avbildet kyssende sammen med lydteknikeren Dan Horton (37) i Los Angeles.

En rekke vitner har fortalt at det så ut til at Gaga og Horton virket å «være mer enn bare venner», og at de flere ganger i løpet av middagen hadde «vært nærgående med hverandre», ifølge People.

Jobbet med store stjerner

Etter at bildene ble offentliggjort har romanseryktene rundt Gaga og Bradley roet seg, men mange vil nå vite flere detaljer om hvem den mystiske flørten er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer