Anastasia «Stassie» Karanikolaou:

Dette er Kylie Jenners bestevenn

Kvinnen som alltid er å se ved Kylie Jenners side er for mange et mysterium.

BESTEVENNER: Kylie Jenner og Anastasia Karanikolaou blir ofte sett ved hverandres side. Foto: NTB scanpix
BESTEVENNER: Kylie Jenner og Anastasia Karanikolaou blir ofte sett ved hverandres side. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Før Kylie Jenner (22) kuttet båndene med sin tidligere bestevenninne Jordyn Woods (22) etter den mye omtalte utroskapsskandalen i fjor, hadde få hørt om henne.

I ettertid har en annen bestevenninne, «Stassie», vært å se som Kylies faste kompanjong - og de to har siden vært nærmest uatskillelige.

Selv om Stassie (23), hvis egentlige navn er Anastasia Karanikolaou, for flere er et nytt ansikt, har hun vært nær venn av Kylie Cosmetics-gründeren i mange år. Hun har ved flere anledninger vært å se sammen med Kylie og nevnte Jordyn, som også skal ha hatt et nært forhold til 23-åringen.

Se dette innlegget på Instagram

trio is back ❤

Et innlegg delt av Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby)

Men, sett bort fra bestevenn-statusen, hvem er egentlig blondinen som får en smakebit på Kylie Jenners rikdom og ville luksusliv?

Vokste opp sammen

Fordi det er ingen hemmelighet at Stassie kanskje er aller best kjent som Kylies bestevenn. Men det skal også nevnes at hun i tillegg er svært god venn med Kylies storesøster Kendall Jenner (24).

Da Kylie skulle gratulere bestevenninnen med dagen i fjor, kunne hun avsløre at de hadde kjent hverandre i ni år. Med andre ord strekker vennskapet seg tilbake til da de var rundt 13-14 år gamle, og ifølge Page Six har Kylie tidligere uttalt at de vokste opp sammen.

Se dette innlegget på Instagram

22💕

Et innlegg delt av Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby)

- Hun bodde så å si med meg da vi vokste opp, og det var alltid oss tre, skal hun ha fortalt på Instagram om forholdet mellom seg, Kendall og Stassie.

I ettertid skal Stassie også ha flyttet inn hos Kylie i en periode sammen med Jordyn, som senere har flyttet ut. Nå har 23-åringen på sin side skaffet seg et imponerende hjem, og bor dermed heller ikke hjemme hos «Keeping Up With the Kardashians»-profilen lenger - til tross for at de tilbringer store deler av tiden sammen likevel.

Stor på sosiale medier

Men selv om Stassie har en omgangskrets mange bare kan drømme om, har 23-åringen også gjort suksess på egen hånd.

I 2013 ble hun kjent på den tidligere videoappen Vine, og på YouTube har hun en halv million abonnenter. Dette kan likevel ikke måle seg med følgerskaren hennes på Instagram.

På bildeplattformen har hun nemlig skaffet seg over 8,4 millioner følgere, og ifølge Evening Standard har en kilde tidligere uttalt til Entertainment Tonight at hun drar inn elleville summer på et sponset innlegg - og nekter å ta mindre betalt enn 5000 dollar, tilsvarende bortimot 50 000 norske kroner.

Se dette innlegget på Instagram

it’s a forever ting 💕

Et innlegg delt av Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby)

Hun deler riktignok en god del bilder av seg og Kylie, men det går også en god del i bikinibilder og selfies.

Det skal også nevnes at hun har over 2,2 millioner følgere på videoappen TikTok, som for tiden er svært populær blant de unge. Der deler hun ofte videoer av seg og Kylie, som du kan se en smakebit av i videoen nedenfor.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

- Mest lojale

Som nevnt har Stassie blitt en mer synlig person i Kylies liv etter at Jordyn Woods ikke lenger er en del av vennegjengen. Det finnes likevel tydelige spor av realitystjernens «nye» bestevenn i fortiden.

Stassie var blant annet en del av et Teen Vogue-intervju sammen med Kylie tilbake i 2015, hvor 22-åringen ikke akkurat holdt tilbake på de fine ordene om venninnen sin.

Se dette innlegget på Instagram

partners in crime

Et innlegg delt av Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby)

- Du har vært den mest konsekvente og lojale venninnen i livet mitt og jeg føler at uten deg hadde jeg ikke vært den personen jeg er i dag, fordi jeg ville ikke vært så rar lenger. Jeg hadde forsøkt å være normal, sa Kylie om Stassie den gang.

Godordene ble heller ikke spart på da Stassie fylte 23 år nå nylig. Til en rekke bilder av de to bestevenninnene sammen kunne Kylie meddele at hun er et sjeldent funn.

- Gratulerer med dagen til min søster Stassie! Du er den mest sjeldne noensinne … virkelig en gave til verden og den beste tanten til jenta mi. Jeg kan ikke tro at vi feirer 23-årsdagen din, skrev Kylie, før hun fortsatte:

- Jeg setter pris på hvert år vi har tilbrakt sammen og jeg takker gud for å ha satt deg inn i livet mitt. Jeg ville ikke kunnet gjøre det uten deg. Jeg har ryggen din til slutten. I dag og hver dag feirer vi deg.

Åpen om plastisk kirurgi

I likhet med Anastasia Karanikolaous lommebok har flere ting på kroppen hennes blitt betydelig større i løpet av årene.

Både hun og Kylie har vært utsatt for en rekke spekulasjoner rundt hvorvidt de har tatt plastisk kirurgi eller ei, og Stassie har valgt å faktisk vært åpen om det hele.

Se dette innlegget på Instagram

another day another slay 🧡💕

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Da milliardær-venninnen lenge unngikk å snakke om at hun har fylt leppene, var Stassie nærmest en åpen bok hva gjelder sine inngrep. Hun har delt flere videoer om sine små og store inngrep på sin YouTube-kanal, og har blant annet vært åpen om at hun har forstørret leppene.

Spesielt én video der hun forteller om sin opplevelse med plastisk kirurgi har fått rundt 1,6 millioner visninger.

Der åpner hun seg om at hun valgte å få implantater i brystene.

Likevel, etter å ha satt inn implantatene, valgte hun etter en stund å dra tilbake for å gjøre brystene mindre igjen. Dette fordi hun da hadde gått ned i vekt og ikke lenger mente de så naturlige ut.

- Da jeg mistet vekt, krympet puppene mine på en måte. Og jeg ville bare at de skulle være søte igjen. Jeg vet ikke. Døm meg hvis du ønsker, sa hun den gang.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

LES OGSÅ: Ble pappa for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer