KIRURGI-SPEKULASJONER: - Den grønne bikinien hadde enten flatterende innlegg, eller så har den tidligere Friends-stjernen tatt mer drastiske ting i bruk for å øke bryststørrelsen, skriver Daily Mail om brystene til Courteney Cox. Her er hun avbildet  Foto: All Over Press
KIRURGI-SPEKULASJONER: - Den grønne bikinien hadde enten flatterende innlegg, eller så har den tidligere Friends-stjernen tatt mer drastiske ting i bruk for å øke bryststørrelsen, skriver Daily Mail om brystene til Courteney Cox. Her er hun avbildet Foto: All Over Press Vis mer

Dette er kroppen til en 46-åring

Men avslører disse bildene at Courteney Cox har fikset på utseendet?

Publisert
SEHER.NO: Tidligere denne uken viste Seher.no bildene av hvordan Friends-stjernene har forandret seg siden suksesserien på sluttet i 2004.

Mens Lisa Kudrow (47) har latt seg selv eldes med stil, har Courteney Cox (46) og Jennifer Aniston (42) tviholdt på sitt unge utseende.

Det fikk man nok et eksempel på da Courteney Cox spilte inn scener til sin nye suksesserie «Cougar Town» på Hawaii denne uken.

Der viste Courteney fram en kropp og mage, som selv 20-åringer kan misunne henne.

- Å være i 40-årsalderen er fantastisk. All selvtilliten jeg skulle ønske jeg hadde når jeg var 30, har jeg nå, har Cox tidligere uttalt til UsMagazine.

Men at kroppen ikke har kommet gratis, har hun ingen problemer med å innrømme.

- Noen ønsker nok ikke å vise fram deler av kroppen som ikke er deres beste. Men jeg jobber veldig hardt, sier Cox om treningsrutinene.

Courteneys velfylte BH, har dessuten fått enkelte til å spekulere i om hun også har tatt kniven til hjelp for å holde seg ung.

- Den grønne bikinien hadde enten flatterende innlegg, eller så har den tidligere Friends-stjernen tatt mer drastiske ting i bruk for å øke bryststørrelsen, skriver Daily Mail.

Også på «Cougar Town»-settet vekker Cox oppsikt. Og hun skal ha fått et svært nært forhold til skuespillerkollega Brian Van Holt.

De to har hatt tett kontakt under oppholdet på Hawaii.

Ifølge kilder på settet som Us Weekly har snakket med, så skal Brian ha vært inn og ut av Cox sitt rom fire ganger om dagen under oppholdet.

Men Cox selv hevder at de to bare er venner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Friends-stjernen er ikke til å kjenne igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer