Addison Rae:

Dette er Kourtneys nye bestevenn

Over natten gikk Addison Rae fra å være en normal tenåring til å henge med Kardashian-familien.

KOMMENDE STJERNE?: Addison Rae ble kjent gjennom TikTok, men henger i dag med verdens største stjerner. Foto: Christopher Peterson/ Splash News / NTB
KOMMENDE STJERNE?: Addison Rae ble kjent gjennom TikTok, men henger i dag med verdens største stjerner. Foto: Christopher Peterson/ Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Dagens sosiale medier gror stadig nye stjerner og forbilder, både gjennom apper som YouTube, Instagram og TikTok. Særlig sistnevnte har blitt svært populær gjennom de siste par årene.

Blant dem som tok appen med storm er 20 år gamle Addison Rae, som på kort tid har klart å skaffe seg nesten 80 millioner følgere. Det som startet med å være daglige dansevideoer med venner, har nå gitt Addison en fot inn i stua til verdens største stjerner, for ikke å nevne en lovende karriere.

20-åringen har fans i alle aldre, men ble særlig lagt merke til av de mer voksne generasjonene, etter at hun begynte å dukke opp på ingen ringere enn Kourtney Kardashians (42) sosiale medier.

Stjerne over natten

Som nevnt var det først og fremst dansevideoer som gjorde Addison populær på TikTok. Det førte til at hun droppet ut av universitetet, hvor hun studerte journalistikk, og flyttet til Los Angeles. Der ble hun en del av det såkalte «Hype House» - som besto av en rekke andre kjente ansikt fra plattformen, som sammen skapte innhold til følgerne.

I løpet av det siste året har hun likevel brutt mer og mer ut av TikTok-stempelet, og har skapt et navn for seg selv. Hun har gjestet store talkshow-programmer som «Ellen DeGeneres» og «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», og ga nylig ut sin første singel. Hun blir også å se i den kommende nyskapingen av filmen «She's All That» fra 1999.

Men eventyret stopper ikke der for den Louisiana-fødte jenta . Som nevnt har hun flere ganger blitt sett med Kourtney Kardashian, og da «Keeping Up With the Kardashian» nylig kjørte i gang programmets aller siste sesong, dukket hun også opp der.

Kritisert for aldersforskjellen

Kourtney og Addison har flere ganger fått fansen til å heve øyenbrynene med sitt vennskap, da det er en 21 års aldersforskjell mellom de to venninnene. Også Kourtneys søstre, Kim (40) og Khloé (36), har satt spørsmålstegn ved vennskapet, ifølge ET Online.

- Vi bestemte oss for å finne ut hva som foregår mellom Kourtney og Addison. Så vi inviterte Addison over til lunsj, men uten Kourtney, fordi vi ønsket å spørre noen flere spørsmål og bli kjent med henne, uttaler Kim og Khloé i en episode av «Keeping Up», ifølge nettstedet.

Kourtney har selv forsøkt å forklare vennskapet. Til søstrene sine forklarte trebarnsmoren at hun selv føler hun har et ungt hjerte, og av den grunn ikke har et problem med å omgås yngre mennesker.

GÅR VIRALT PÅ TIKTOK: Artisten Victoria Nadine har blitt en anerkjent artist. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg tror heller ikke at hvert eneste menneske trenger å forstå mine forhold med noen av vennene mine. Det er rart at folk virker å være plaget av dette, har hun uttalt, ifølge Mirror.

20-åringen har selv uttalt seg om forholdet til Kourtney i et intervju med Glamour Magazine.

- Det er veldig inspirerende å se folk som er så tilfreds med livene sine og har så stålkontroll etter alt de har vært gjennom. Det er en av grunnene til at jeg ser opp til Kourtney og familien hennes - gjennom alt kan man alltid lene seg på familie og venner for å virkelig få den emosjonelle og mentale støtten. (...) Noe hun har fortalt meg er: «forsikre deg om at du alltid liker det du gjør, fordi dette er det livet du lever. Vær sikker på at det er noe du er stolt av, slik at du kan fortsette å gjøre det du elsker», har hun sagt til magasinet.

Addison har også blitt observert med store stjerner som Justin (27) og Hailey Bieber (24), samt Jason Derulo (31).

Får hun eget realityprogram?

Flere fans har også undret seg om Addisons gjesteopptreden i det populære programmet har å gjøre med at hun selv skal få sitt eget realityprogram.

Addison har nemlig hintet om nettopp det, da hun på en noe kryptisk måte responderte til en fan på TikTok, som foreslo at hun og familien kunne lage noen episoder som speilet livene deres på YouTube, ifølge Seventeen.

Til det svarte hun følgende:

- Eller en hel sesong?

Addison har med andre ord potensielt mange kort å spille på, både innenfor realityverdenen, underholdnings- og musikkbransjen. Det kan derfor tenkes at man neppe har sett det siste av Addison Rae.

Trøbbel i paradis

Det som er helt sikkert, er at Addison allerede skaper overskrifter i sladderpressen - og interessen for henne er tilsynelatende stor. Som enhver kjendis er kjærlighetslivet hennes blant det som omtales, da hun ser ut til å ha et aldri så lite privat drama på gang.

Addison har nemlig tidligere datet TikTok-stjernen Bryce Hall (21), men dette er et forhold som ikke virker å ha vart særlig lenge. Forrige uke ble Addison nemlig koblet til rapperen Jack Harlow (23), da de skal ha blitt observert sammen på en av boksekampene til YouTube-stjernen Jake Paul (24), som ble holdt i Atlanta.

Rundt samme tid som ryktene spredte seg, twitret Hall en rekke Twitter-meldinger.

«Jeg kommer til å eksplodere, mann», «faen ta, forteller meg at du elsker meg for så å snike deg rundt med noen andre ... det gjør jævlig vondt» og «jeg føler meg som en idiot», er blant det Hall skal ha twitret, ifølge ET Online.

Flere mener tidspunktet for meldingene er påfallende, og tror de omhandler nettopp Addison og Harlow. Dette er imidlertid ikke bekreftet. Kort tid etter tok derimot 20-åringen selv til Twitter for å sette en stopper for ryktene, en gang for alle.

- Jeg er singel, skrev hun kort og enkelt.

LES OGSÅ: - Klar til å gifte meg med deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer