Addison Rae:

Dette er Kourtneys nye bestevenn

Over natten gikk Addison Rae fra å være en normal tenåring til å henge med Kardashian-familien.

KOMMENDE STJERNE?: Addison Rae ble kjent gjennom TikTok, men henger i dag med verdens største stjerner. Foto: Christopher Peterson/ Splash News / NTB
KOMMENDE STJERNE?: Addison Rae ble kjent gjennom TikTok, men henger i dag med verdens største stjerner. Foto: Christopher Peterson/ Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Dagens sosiale medier gror stadig nye stjerner og forbilder, både gjennom apper som YouTube, Instagram og TikTok. Særlig sistnevnte har blitt svært populær gjennom de siste par årene.

Blant dem som tok appen med storm er 20 år gamle Addison Rae, som på kort tid har klart å skaffe seg nesten 80 millioner følgere. Det som startet med å være daglige dansevideoer med venner, har nå gitt Addison en fot inn i stua til verdens største stjerner, for ikke å nevne en lovende karriere.

20-åringen har fans i alle aldre, men ble særlig lagt merke til av de mer voksne generasjonene, etter at hun begynte å dukke opp på ingen ringere enn Kourtney Kardashians (42) sosiale medier.

Stjerne over natten

Som nevnt var det først og fremst dansevideoer som gjorde Addison populær på TikTok. Det førte til at hun droppet ut av universitetet, hvor hun studerte journalistikk, og flyttet til Los Angeles. Der ble hun en del av det såkalte «Hype House» - som besto av en rekke andre kjente ansikt fra plattformen, som sammen skapte innhold til følgerne.

I løpet av det siste året har hun likevel brutt mer og mer ut av TikTok-stempelet, og har skapt et navn for seg selv. Hun har gjestet store talkshow-programmer som «Ellen DeGeneres» og «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», og ga nylig ut sin første singel. Hun blir også å se i den kommende nyskapingen av filmen «She's All That» fra 1999.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer