FORSVARER KJÆRESTEN: Flere av fansen på Tones bloggside beskriver stilen til kjæresten hennes som "teenage-style/fjortis", men popstjernen er helt uenig og mener Simen kler seg etter sin aktive livsstil.  Foto: Stella Pictures
FORSVARER KJÆRESTEN: Flere av fansen på Tones bloggside beskriver stilen til kjæresten hennes som "teenage-style/fjortis", men popstjernen er helt uenig og mener Simen kler seg etter sin aktive livsstil. Foto: Stella PicturesVis mer

- Dette er klær som symboliserer en livsstil

Tone Damli Aaberge forsvarer kjæresten mot kles-hetsen.

SEHER.NO: De siste ukene har det foregått en intens debatt blant fansen på artist og MGP-deltager Tone Damli Aaberges (20) bloggside.

Flere av popstjernens fans mener nemlig at hennes 15 år eldre kjæreste, Simen Wardenær (35), kler seg altfor ungt.

"Greia er jo at noen synes stilen til Simen er ganske teenage-style/fjortis, og at det virker litt umodent og barnslig for en mann langt oppi trettiårene. Det er jeg enig i. Han har samme stil som lillebroren min på 16 år. Det er ikke så rart at dette er et tankekors for noen vel?" skriver bloggeren "Dior" på Tones nettside.

Wardenær sammenlignes blant annet med Petter Stordalen og flere av fansen mener at han burde begynne å kle seg mer etter alderen.

"Kjæresten din kler seg som Petter Stordalen..Når man er over 30, bør man kanskje ikke kle seg som en tenåring", skriver blogger "2009".

Men nå har Tone sett seg lei alle kommentarene om kjæresten, og i et ferskt innlegg datert 4. januar forsvarer hun Simen.

Ifølge popstjernen kler nemlig kjæresten seg etter sin aktive livsstil.

"Ser at det har blitt ein diskusjon rundt Simen og at han kler seg for ungt. Må sei at eg e veldig, veldig uenig der gitt. Simen har i mange år skata, stått på snowboard, surfa (still does), og dermed går ein gjerne med den type tøy. Dette e dette kle som verken e in eller ut, dette e kle som symbolisera ein livsstil, ein feeet livsstil. Dessuten e Simen yngre til sinns enn dei fleste på hans alder, ein meir leiken og lysten gut finns ikkje. Alder kan slett ikkje styre kå ein skal like å gå med. Punktum", skriver Tone.

Paret ble offer for stygge brudd-rykter i fjor høst, men også den gang slo popstjernen tilbake mot rytene.

Nylig kom de to hjem til Oslo etter en romantisk nyttårsfeiring i Egypt, som Tone blant annet beskriver som "fantastisk deilig".  

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Simen e digg!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.