Dette er kjendisen ingen vil gifte seg med!

Skandaleartisten er dårligere konemateriale enn både Lindsay Lohan og Britney Spears...

UPOPULÆR: Ingen vil gifte seg med skandaleartisten Amy Winehouse. Her avbildet i en mindre sjarmerende positur på en pub i London i 2010...  Foto: Stella Pictures
UPOPULÆR: Ingen vil gifte seg med skandaleartisten Amy Winehouse. Her avbildet i en mindre sjarmerende positur på en pub i London i 2010... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske sangeren Amy Winehouse (27) har tidligere slitt med både alkohol- og stoffmisbruk, psykiske problemer og spiseforstyrrelser. I dag skal hun angivelig ha sluttet med narkotiske stoffer, men krever likevel flere liter med alkohol før konserter.

Den skandaleomsuste artisten kan nok takke denne brokete livsstilen for det nyeste tilskuddet på sitt nedtur-tre. Den herjede 27-åringen topper nemlig en fersk liste over kvinnelige kjendiser man absolutt ikke har lyst til å gifte seg med. Det melder Femalefirst.

Winehouse sin «seier» kommer etter at leserne av My OK! Wedding Magazine svarte på en undersøkelse om hvilke kjendiser som ville være en grusom ektemake.
Andre kjente kvinner som følger Winehouse på den lite attraktive listen er blant andre skandalemakerne Lindsay Lohan og Britney Spears, og de eksentriske popikonene Madonna og Lady Gaga.

- Vi ble overrasket over resultatene. De minst attraktive kjendisbrudene og brudgommene var partyløvene. Og jeg ble sjokkert over at Madonna, Lady Gaga og Gwyneth Paltrow havnet på topp ti-listen over de minst attraktive, sier bryllupsbladets talsmann Paul Stacey, ifølge Femalefirst.

Høygravide Natalie Portman, hennes skuespillerkollega Megan Fox og popstjernen Katy Perry var derimot heldigere - de toppet listen over kjendiskvinner man helst vil gifte seg med.

Du kan se alle topp ti-listene her (ekstern lenke).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Buu-et på under moteshow