Dette er kjendisdamenes klestips til Jan Thomas

- Kanskje han skulle ha kuttet litt ned på Ed Hardy?, sier Synnøve Skarbø med glimt i øyet til Seoghør.no.

Se kjendisenes råd til Jan Thomas i videoen over og se flere bilder fra den røde løperen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld startet Jan Thomas Mørch Husby på sin landsomfattende turné «Jan Thomas Live – Usminket», hvor Se og Hørs Motepoliti skal besøke ni norske byer for å holde foredrag om både suksess og selvtillit.

På The Thief på Tjuvholmen i Oslo ankom kjendisene rød løper tirsdag kveld, da førpremieren på foredraget ble avholdt på det eksklusive hotellet.

Jan Thomas er kjent for å gi kjendisene terningkast, men denne kvelden var det kjendisene selv som kom med et par klestips til den suksessrike stylisten:

- Innimellom så har han jo litt sånn dørvaktstil. Det sier jeg med gåsetegn. Så han kan jo roe ned på det, og det har jeg sagt til ham også privat. Og han lo godt av det, fortalte komiker Else Kåss Furuseth til Seoghør.no.

TV-personlighet Synnøve Skarbø har både fått skryt og kritikk av kjendisstylisten, og fortalte åpenhjertig at hun har latt seg påvirke av ham:
 
- Han har gjort at hver eneste gang jeg skal vise meg offentlig så har jeg et rent helvete med å kle på meg, og jeg bruker en time lenger enn jeg vanligvis ville gjort. Så han har fått prestasjonangsten min opp til halsen på meg og veldig mange andre.

- Har du noen klestips til Jan Thomas, Synnøve?

- Kanskje han skulle ha kuttet litt ned på Ed Hardy?, spør hun retorisk med glimt i øyet.

Viasat Films ekspert Ingeborg Heldal hadde latt seg inspirere av rådene til Jan Thomas, og hadde ikledd seg en knallblå jakke fra Helmut Lang.

- Jeg er glad i ham, både som den offentlige Jan Thomas, som er morsom, spennede, frekk og deilig. Og den snille, gode, varme, elskelige Jan. Han sier at man ikke skal være redd for farge, så jeg har tatt på meg en veldig blå jakke til ære for Jan, sier hun til Seoghør.no.

Se flere bilder av kjendisene på rød løper nederst i saken!

LES OGSÅ: - Svært ødeleggende for ryktet mitt


PÅ RØD LØPER: Vendela Kirsebom. Foto: Stella Pictures
PÅ RØD LØPER: Ellen Arnstad, Charlotte Spetalen og Else Kåss Furuseth. Foto: Stella Pictures
PÅ RØD LØPER: Synnøve Skarbø. Foto: Stella Pictures
PÅ RØD LØPER: Finn Schjøll med venninne. Foto: Stella Pictures
PÅ RØD LØPER: Ingeborg Heldal. Foto: Stella Pictures
RØD LØPER: Petra Middelthon, Synnøve Skarbø og Signy Fardal. Foto: Stella Pictures
KOM MED TIPS: Sigrid Bonde Tusvik på rød løper under Jan Thomas sitt foredrag på The Thief. Foto: Malini Gaare Bjørnstad