VANTRO: Anine reagerer med vantro når Seher.no forteller henne om romanse-saken til Radaronline.com. - Det er en veldig fabrikert historie, forteller hun.  Foto: Anders Myhren, Seher.no
VANTRO: Anine reagerer med vantro når Seher.no forteller henne om romanse-saken til Radaronline.com. - Det er en veldig fabrikert historie, forteller hun. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Dette er jo kjempeflaut!

Den norske popstjernen Anine Stang kobles opp mot amerikansk TV-kjekkas.

SEHER.NO: Popstjernen Anine Stang (24) ble i vinter lansert som den nye storsatsingen til kjendismanager Peter Peters og plateselskapet Universal, og ungjenta gjør nå stor suksess med debutlåten «Trying You On».

Se musikkvideoen til låten nederst i saken!

Det er imidlertid ikke bare her hjemme i Norge at 24-åringen har fått oppmerksomhet.

Tidligere i vinter ble hun lovprist av kjendisblogger Perez Hilton, og denne uken kobles hun opp mot en av USAs mest populære unge tv-stjerner.

Det amerikanske nettstedet Radaronline.com (ekstern link) hevder nemlig at den norske popskjønnheten har innledet en romanse med «Glee»-stjernen Mark Salling (27).

I en av toppsakene onsdag skriver nettstedet at de to skal ha møttes på en bransje/music industry-fest 11. april, og at Salling kun dager etter inviterte Anine på en romantisk middag ute i LA.

Popsensasjonen har også skrevet om «daten» på sin bloggside

- Hadde middag med Mark Salling fra Glee i går. Og vi fikk denne UTROLIGE brownien til dessert. Har dere sett Glee ennå? Det er en supermorsom tv-serie, veldig populær her, og jeg vet at de har begynt å sende den i Norge også. Dere bør sjekke den! er noe av det hun skrev i forrige tirsdag.

Kilder det amerikanske nettstedet har snakket med forteller at det virket som om de to var «svært betatt av hverandre».

- Det var veldig romantisk. De ga hverandre biter av denne brownien, og Anine fikk karamell i hele ansiktet. Det var så søtt, sier en kilde. 

Når Seher.no snakker med Anine på telefonen onsdag morgen, reagerer hun med vantro over kjærlighetsryktene.

- Hva???? Står det det? Ring meg tilbake om fem minutter, dette må jeg lese, sier hun.

Og når Seher.no ringer henne opp igjen innrømmer hun lattermildt at hun er ganske sjokkert over saken.

- Jeg er kjempeimponert over amerikansk gossip media altså. Det er en veldig fabrikert historie. Det er helt sjukt egentlig. De må jo ha sett det på bloggen min, og det er ganske rart siden den er norsk. Jeg skjønner ikke hvordan de har kommet over bloggen min heller, men de detaljene som står her stemmer ikke, sier hun, og forklarer at hun har vært venn med tv-stjernen lenge.

- Jeg har kjent Mark i mange år, lenge før han ble med i «Glee». Så dette er jo kjempeflaut! At de kan finne på noe sånt!

24-åringen vil imidlertid ikke kommentere om det er noe mer enn vennskap mellom de to.

- Eh...Det har jeg ikke så lyst til å kommentere egentlig. Men det er veldig lite som er sant i denne saken. Jeg har vært ute og spist middag med han, og vi spiste brownies, men jeg har ikke møtt han på noe industry-party, og vi har ikke spist kyllinglasagne, forteller hun.

Representanter for Mark benekter overfor Radaronline at det er noe mellom de to stjernene, og en kilde nær «Glee»-skuespilleren anklager til og med den norske jenta for å misbruke tv-stjernen for å få oppmerksomhet:

- Hun visste nøyaktig hvem han var da de traff hverandre. Det er ganske tydelig hva hun forsøker å gjøre. De dater ikke og har heller ikke vært på noen av de stedene sammen, sier kilden.

Anine benekter imidlertid at hun skrev blogginnlegget for å få oppmerksomhet.

- Det er min personlige blogg i Norge, og grunnen til at jeg la med det med Mark, var at jeg tenkte at det kunne være gøy for leserne hjemme, siden «Glee» vises der. Men det er veldig rart alt sammen. Uff, nå må jeg vel skrive et nytt innlegg, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Roses av Perez Hilton

Se musikkvideoen til «Trying You On» nedenfor: