I STORFORM: Nicoline Berg Kaasin kom sammen med venninnene Mari og Johanna til "X Factor"-audition i Oslo. Foto: Anders Myhren/Seher.no
I STORFORM: Nicoline Berg Kaasin kom sammen med venninnene Mari og Johanna til "X Factor"-audition i Oslo. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Dette er jo galskap!

Tidligere reality-profiler er klare for mer TV.

Se videointervjuer fra "X Factor"-auditionen nederst i saken!

SEHER.NO: Audition-rundene for én av høstens store TV 2-satsninger, "X Factor", er godt igang. I Stavanger, Trondheim og Bergen er audition allerede overstått, mens man onsdag satte startskuddet for Oslo, der horder av håpefulle hadde møtt opp utenfor Clarion Hotel Royal Christiania.

Blant dem var to kjenninger, nemlig Elin Synnøve Bråthen fra årets "Ungkaren 20 vs. 40" og Nicoline Berg Kaasin fra fjorårets "Grease" på samme TV-kanal.

- Følelsen er veldig underlig. Det er først når jeg kommer ned hit og ser alle disse menneskene, med gitarer og sånn, at jeg skjønner at her skal det skje noe spesielt. Jeg har bare sittet hjemme og prøvd å plukke ut en låt eller to som jeg kunne tenkt meg å synge for dem som sitter her inne og som skal forsøke å plukke oss ut, forteller Elin Synnøve til Seher.no.

Som Seher.no tidligere har skrevet er 39-åringen fra Sørreisa profesjonell musiker. Muligens er det også årsaken til at hun ikke er spesielt nervøs før hun skal inn for å prøve å ta seg videre i høstens store musikk-konkurranse på norsk TV.

- Jeg har hverken nerver eller noe, jeg har en litt ikke-følelse akkurat nå - selv om jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bli spent etter hvert. Men jeg er også veldig klar for det, synge vet jeg jo hvordan man gjør. Så lenge jeg slipper å slå hjul eller gjøre et eller annet akrobatisk, så tror jeg det skal gå bra, smiler hun.

- Hvorfor ville du være med i "X Factor" så kort tid etter at du var å se på skjermen i "Ungkaren 20 vs. 40"?

- Det er jo galskap! Jeg ble oppringt av produksjonsselskapet Monster. Umiddelbart tenkte jeg at "nå får det være nok linselus", og at jeg kunne spare meg denne gang. Men det var veldig mange som sa til meg at dette måtte jeg bare gjøre, så etter å ha tatt et lite møte med meg selv fant jeg bare ut at "jo, jeg kan jo dra ned å synge en sang".

Under audition skal Elin Synnøve synge låta "Don't give up" av Peter Gabriel og Kate Bush.

- Det er første gang i min historie at jeg er med på en sangkonkurranse. Jeg har vært for feig for det hele livet, forteller hun.

Over 2.800 personer er meldt på til TV 2-programmet, bare i Oslo. Flere hundre av dem møtte opp da audtiondørene åpnet onsdag morgen. Midt i køen sto blant andre Grease-kjenningen Nicoline Berg Kaasin (20), som hadde tatt turen sammen med to venninner - Johanna og Mari - som også skal delta.

- Hvorfor X Factor, Nicoline?

- Jeg er desperat. Nei da. Det er for gøy, det er veldig morsomt da. Kø er generelt morsomt, smiler 20-åringen, som tror denne konkurransen blir annerledes enn det hun opplevde under "Grease"-tiden.

- Det er sikkert tøffere, dette. Det er sikkert sykt mange flinke folk som er med. Vi får ta det som det kommer, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring oss på vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Brast i gråt etter Jan Fredrik-slakt
 
Se videointervjuer fra "X Factor"-audition her:

[obj:media:7813]