Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Dette er Instagram, ikke Pornhub

Realitystjernens kjæreste delte en rekke private bilder på bursdagen hennes. Alt falt imidlertid ikke i smak hos følgerne.

STORMFORELSKET: Travis Barker hyllet kjæresten Kourtney Kardashian på bursdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram
STORMFORELSKET: Travis Barker hyllet kjæresten Kourtney Kardashian på bursdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På søndag fylte Kourtney Kardashian 42 år, og i den anledning mottok hun utallige gratulasjoner på sosiale medier. Hele Kardashian-klanen, inkludert ekskjæresten, Scott Disick (37), delte sin oppmerksomhet til eldstemann av Kardashian-søstrene.

Den ferske 42-åringen avslørte lite av hvordan den store dagen ble feiret, men ifølge kjæresten Travis Barkers (45) Instagram så de to turtelduene ut til å nyte litt kjærestetid på stranden:

NYTER: Det så ut til at Kourtney Kardashian og Travis Barker koste seg på stranden. Foto: Skjermdump fra Instagram
NYTER: Det så ut til at Kourtney Kardashian og Travis Barker koste seg på stranden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Hylles i sosiale medier

Mens bursdagsbarnet selv nøt en rolig dag på stranden, rant det inn med gratulasjoner fra kjente og kjære på Instagram. Kim Kardashian (40) var blant dem som delte en rørende hyllest til storesøsteren.

«Gratulerer med dagen til min armenske dronning Kourtney Kardashian. Personen på denne planeten som jeg har kjent lengst! Personen som vil prøve hvilken som helst skjønnhetsbehandling med meg, haha. Om Kourt … det finnes INGEN som deg!» skriver Kim innledningsvis.

«Du vet alltid hva du vil her i livet og du tilpasser deg aldri hva andres idealer er, og det beundrer jeg så mye! Du står alltid opp for det som er rett og har blitt den beste terapeuten en jente kan ønske seg! Jeg elsker deg til evigheten og forbi. Håper du får den beste bursdagen, du fortjener alt!!!» fortsetter hun.

Det er likevel Travis' hyllest som i ettertid har fått mest oppmerksomhet. Han benyttet kjærestens bursdag til å dele en rekke private bilder av de to.

I bildeserien er det spesielt den siste videosnutten som har vakt oppsikt.

«Jeg f****** elsker deg. Du er en velsignelse til denne verden. Gratulerer med dagen Kourtney Kardashian», skriver han til videoen.

I videoen kan man se Kourtney sutte på tommelen hans, noe som har fått flere til å reagere i kommentarfeltet.

«Dette er Instagram, ikke Pornhub», skriver en av følgerne.

«Den siste videoen skremte meg litt», følger en annen opp med.

«Er det noen andre som har sett videoen 4000 ganger?» skriver en tredje.

Tatoverte navnet

Kourtney og Travis' forhold har også tidligere skapt overskrifter. Romanseryktene mellom duoen startet allerede tilbake i 2019, men ble den gang avfeid ved at Travis forklarte at de bare var venner.

Den eldste Kardashian-søsteren og Travis skal har kjent hverandre i mange år, og flere ganger blitt observert på ulike middager og arrangementer sammen.

De bor også i samme nabolag i Calabasas og artisten har tidligere dukket opp i familiens realityserie «Keeping Up with the Kardashians».

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Vennskap ble til kjærlighet, og i februar i år bekreftet realitystjernen endelig forholdet. Men de skal imidlertid ha datet en god stund før det.

I januar meldte blant andre People at Kourtney og Travis var på en utflukt i Palm Springs sammen. Da lånte de Kourtneys mor Kris Jenners (65) hus. Den gang delte de begge bilde av den samme utsikten ved bassenget i husets bakgård på Instagram-story.

Duoen legger heller ikke skjul på at de er forelsket. Senest for halvannen uke siden delte Blink 182-trommisen et bilde på sin Instagram-profil der han avslørte at han har tatovert kjærestens navn på kroppen.

LES OGSÅ: Falt for sin egen svigermor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer