LØSER PROBLEMER: I Trygdekontoret diskuterer programleder Thomas Seltzer seg fram til nye løsninger sammen med inviterte gjester. I program to deltok filosofen Lars F. Svendsen, journalist Mari Midtstigen og trommeslager Gylve Fenris Nagel.
LØSER PROBLEMER: I Trygdekontoret diskuterer programleder Thomas Seltzer seg fram til nye løsninger sammen med inviterte gjester. I program to deltok filosofen Lars F. Svendsen, journalist Mari Midtstigen og trommeslager Gylve Fenris Nagel.Vis mer

- Dette er ingen fiasko

Trygdekontoret mistet over halvparten av seerne. Bare 32.000 så andre program...

SEHER.NO: I programkonseptet "Trygdekontoret" på NRK3, lover programleder Thomas Seltzer å løse problemer du ikke visste at du hadde, men kanskje gi deg noen nye.

Men seertallene tyder på at programmet sliter med noen problemer selv.

"Trygdekontoret" mistet nesten 60.000 seere fra første til andre program.

89.000 fulgte premieren mens 32.000 valgte å se andre program.

- Det er overhodet ikke en fiasko. Vi har ikke tenkt så mye på seertall.

- Vi synes vi er nær ved å lage det programmet vi ønsker å lage, og skjønner at vi lager et program som ikke er for de store massene. Vi bygger oss opp sakte men sikkert, sier prosjektleder Leif Åge Reme til Seher.no.

Han peker på at programmet hadde nesten like mange seere i reprisen, og mener dessuten at en del omlegginger i forhold til VM-sendingene kunne ha utslag på seertallene.

- Vi har ikke et klart uttalt mål for hvor vi skal ligge i forhold til seertall, men vi ønsker nok å ligge i spennet mellom første og andre program, sier prosjektlederen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ari skværer opp med Thomas