Dette er IKKE Tara Reids nye ektemann

Stjernens turbulente kjærlighetsliv skapte forvirring...

IKKE GIFT: Skuespiller Tara Reid og den danske forretningsmannen Michael Lillelund (t.h) var inntil nylig et par - dermed meldte de fleste medier at han var hennes utkårede da meldingene om at hun hadde forlovet og giftet seg kom i helgen. Hennes nye ekt Foto: Stella  Pictures
IKKE GIFT: Skuespiller Tara Reid og den danske forretningsmannen Michael Lillelund (t.h) var inntil nylig et par - dermed meldte de fleste medier at han var hennes utkårede da meldingene om at hun hadde forlovet og giftet seg kom i helgen. Hennes nye ekt Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nyheten om at «American Pie»-skuespilleren Tara Reid (35) i helgen forlovet og giftet seg på samme dag i Hellas, har de fleste mediene fått med seg.

Men akkurat hvem skuespilleren giftet seg med, har tydeligvis ikke vært en like åpenbar sak. En rekke internasjonale og norske medier, deriblant Seher.no, VG Nett og Dagbladet.no, meldte at 35-åringens utkårede var den danske forretningsmannen Michael Lillelund.

Dette bekreftet også hennes talsperson overfor nettstedet People, men nå viser det seg altså at dette ikke stemmer.

- Navnet hans er Zack Kehayov, presiserte Reid på Twitter mandag ifølge People.

Den danske MSN Starlounge-siden var mandag i kontakt med Lillelund, sannsynligvis for å få en kommentar om giftermålet. Men han avviser også at de to har giftet seg. Forholdet mellom de to skal nemlig kun ha vart fra desember 2010 og til februar i år.
 
- Hvis hun har giftet seg, er det ikke med meg. Det er 110 prosent sikkert. Jeg har ikke hatt kontakt med henne siden februar, sier Lillelund til MSN Starlounge.

Den nygifte skuespillerens ekskjæreste forteller videre at han befinner seg i Hamptons, ikke i Hellas, og at han for øyeblikket er sammen med en annen dame.

- Hvis det er riktig at Tara har giftet seg, så ønsker jeg henne så meget til lykke, understreker Lillelund.

Tara Reid har tidligere vært forlovet med nettgründer Michael Axtmann, men avbrøt forlovelsen i 2010. I 2001 var hun dessuten forlovet med programlederen Carson Daly, men også denne forlovelsen ble brutt.

Nå gjenstår det å se hvor lenge hennes ferske ekteskap varer - forlovelsen var i hvert fall nesten for kort til å bli brutt...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva sier pappa til dette?   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer