- Dette er ikke sunt for henne

Høygravide Victoria Beckham nekter å holde seg unna den røde løperen.

PASSET PÅ MAMMA: Mens David Beckham var bortreist, fikk eldstesønnen Brooklyn i oppgave å passe på mamma Victoria.  Foto: Visual Press Agency
PASSET PÅ MAMMA: Mens David Beckham var bortreist, fikk eldstesønnen Brooklyn i oppgave å passe på mamma Victoria. Foto: Visual Press Agency Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Etter å ha født tre sønner, kunne Spice-Girls sangerinnen Victoria Beckham (37) i januar smilende avsløre at hun venter en jente sammen med fotball-ektemannen David (36).

Men til tross for at hun kun er seks uker unna termin, nekter Victoria å roe ned på sitt hektiske arbeidstempo, noe som nå får avisen Daily Mail til å uttrykke bekymring for hennes helse.

Onsdag dukket hun opp på den røde løperen, da hennes venn og tidligere Spice Girls-manager Simon Fuller, avduket sin stjerne på Hollywoods Walk of Fame.

- Siden januar har hun reist hyppig fram og tilbake mellom London og Los Angeles for å snakke med sine managere. Det ville gjort alle utslitt, men det må være ekstra slitsomt når du er gravid med ditt fjerde barn.

- Det blir heller ikke noe enklere å hvile når du går på den røde løperen i høyhælte Christian Loubotin-sko. Hun ser blek og sliten ut, skriver avisen.


Victoria - som hadde med seg eldstesønnen Brooklyn (12) som støtte - valgte å ikke snakke til pressen.

Men 37-åringen skrev på sin Twitterside at hun gledet seg til å følge ektemannen David - som var i England for å spille en vennskapskamp med sine tidligere lagkamerater i Manchester United - på TV.

- Det blir en utrolig kveld for David på Old Trafford. Stort å se ham spille med sine gamle lagkamerater i en United-skjorte igjen!, skrev Victoria.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Baby Spice ble mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer