SPILLER MOT HVERANDRE: Ryan Gosling med for anledningen en platinablond lugg og med en liten baby på armen. Bildet av han og kjæresten Eva Mendes er tatt i forbindelse med kinofilmen «The Place Beyond the Pines» som de begge spiller i. Foto: Stella Pictures
SPILLER MOT HVERANDRE: Ryan Gosling med for anledningen en platinablond lugg og med en liten baby på armen. Bildet av han og kjæresten Eva Mendes er tatt i forbindelse med kinofilmen «The Place Beyond the Pines» som de begge spiller i. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er ikke som du tror

Hollywood-paret Ryan Gosling og Eva Mendes fotografert med baby i armene.

SEOGHØR.NO: Ryan Gosling (32) og Eva Mendes (39) er et av Hollywoods hotteste par, og er i disse dager å se side om side i kinofilmen «The Place Beyond the Pines».

Her spiller kjekkasen en rotløs mann som forelsker seg i en vakker kvinne ved navn Romina, som ikke overraskende spilles av hans egen kjæreste.

Det hører også med til historien at paret får et barn sammen, og derav «familiebildet» av Gosling, Mendes og den lille babyen.

Paret har vært kjærester siden høsten 2011, men har holdt lav profil i det offentlige rom. Men 32-åringen mener alvor med forholdet med den mørkhårede skjønnheten, og var tidlig ute med å introdusere henne for moren.

Dette er første gang Eva Mendes og Ryan Gosling spiller mot hverandre i spillefilmsammenheng.

Hollywood-kjekkas Bradley Cooper (38), som nylig tok med moren Gloria som date på Oscar-utdelingen, spiller også i filmen.

Filmen har premiere på norske kinoer 5. april.

LES OGSÅ: 14-åring angrer på at hun ikke kysset Ryan Gosling