Dette er ikke slik det ser ut

Atle Pettersen avslører hemmeligheten bak sitt hårløse bryst. Se video!

UTRINGET: Atle Pettersen med oppkneppet skjorte i «Skal vi danse». Det er for at dommerne skal se bevegelsene i hele kroppen, det er ikke noe sånn flashe-greie, sier Atle til Seher.no om antrekket.  Foto: Stella Pictures
UTRINGET: Atle Pettersen med oppkneppet skjorte i «Skal vi danse». Det er for at dommerne skal se bevegelsene i hele kroppen, det er ikke noe sånn flashe-greie, sier Atle til Seher.no om antrekket. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se en utringet Atle fortelle om sin hårvekst nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Fjorårets «X Factor»-finalist Atle Pettersen (22) har danset seg hele veien til finale i årets sesong av «Skal vi danse».

Lørdag kjemper han mot Kari Traa om å hente hjem årets pokal i den populære TV-konkurransen, og det er liten tvil om at unggutten vil få mange stemmer fra sine kvinnelige fans.

- Jeg har ikke noe tall, jeg teller ikke. Man merker at folk er interessert, og det er veldig hyggelig, har Atle tidligere uttalt til Seher.no om pågangen fra jentene.

Atles beundrere har flere ganger fått se sin drømmemann i avslørende antrekk på parketten denne høsten, og den unge artisten har ingenting imot å vise hud for hele Norge.

- Det går fint. Det er en del av danse-greia at man skal vise kropp for å vise bevegelser. Det er derfor man ofte bruker gjennomsiktige slkjorter, for at man ska se bevegelsene. Dommerne skal se bevegelsene i hele kroppen, så det er ikke noe sånn flashe-greie, sier Atle til Seher.no.

I fjor danset en annen «X Factor»-kjendis, Tommy Fredvang i TV 2-programmet. Også han viste brystkassa flere ganger, og innrømmet at han hadde funnet fram barbersakene før han kneppet opp skjorta.

- Nå har jeg jo glattbarbert kasse og rosa skjorte. «Hvor er Tommy?», fortvilte Fredvang overfor Seher.no under fjorårets sesong.

Mange har nok tenkt at også Atles hårløse brystkasse er et resultat av barbering, men det tilbakeviser den finaleklare kjendisdanseren.

- Jeg har så lite hårvekst. Jeg har ingen. Jeg har ikke ett eneste hår på brystet, sier Atle til Seher.no.

Nå satser den unge artisten på å gi alt for seier i lørdagens finale.

- Det blir mye hard jobbing. Det blir mange timer med dans, men jeg tror det kommer til å være en helt fantastisk uke, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Alltid hyggelig å ha noen å være ekstra glad i

Se en utringet Atle fortelle om sin hårvekst her:

[obj:media:10320]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer