IKKE SEX: The Johnsen Sisters mener de ikke spiller på sex. Foto: TV 2
IKKE SEX: The Johnsen Sisters mener de ikke spiller på sex. Foto: TV 2Vis mer

- Dette er ikke sex

Søstrene hevder stilen deres er kledelig, og langt fra vulgær.

SEHER.NO: Søskengruppa "The Johnsen Sisters" gikk fredag kveld videre i "X Factor" mot alle odds. Etter å ha sunget Pink-låta "Sober", motbeviste de ekspertene som hadde spådd gruppa ut av den populære konkurransen.

Tidligere har det pågått en diskusjon rundt at deltagerne i "X Factor" spiller for mye på sex. Fredag sto Lisa og Julie Tverrå Johnsen på scenen i korte skjørt, som de har gjort tidligere. Men at de spiller i overkant mye på sex, det er de ikke enige i.

- Dette er ikke sex. Dette er heller ikke vulgært. Det handler om at man skal føle seg vel. Vi har en kjempeflink stylist som finner klær som vi faktisk liker, det er vår stil og dette er nesten klær som vi går med til vanlig, til og med når vi er ute på butikken og handler, sier Lisa og Julie til Seher.no.

I tillegg mener de at en annen faktor spiller inn på klesvalget.

- Klærne handler jo også om låtvalget, og dette er jo uttrykket til Pink.

Fredag var andre gang i løpet av årets "X Factor" at søstrene sang en Pink-låt. På første audidion sang de "Family Portrait".

- Vi hører på så mye forskjellig musikk, så vi kan ikke akkurat si atPink er en av favorittene våre, men vi synes at sangen passer oss bra,vi synger fine harmonier til den, sa Lisa tidligere til Seher.no.

Da det ble klart at gruppa avanserte til neste runde, kom det som en liten overraskelse på jentene. Nå lover de at de skal fortsette å overraske.

- Vi fikk sjokk da vi hørte at navnene våre ble ropt opp sånn at vi gikk videre. Men samtidig så hørte jeg inne i hodet mitt at "nå kommer det", og så leste de sannelig opp vårt navn, sier jentene, som hilser hjem til Mosjøen og gleder seg til å komme hjem til jul.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Ikke hyggelig å lese sånt