Dette er ikke så koselig som det ser ut

Det er én ting på bildet som avslører hvordan Harald egentlig hadde det da Seoghør.no overrasket ham på «Senkveld»-innspilling.

SEOGHØR.NO: «Senkveld»-programlederne Harald Rønneberg (41) og Thomas Numme (44) er i full gang med sitt ferske konsept: «Senkveld Surprise».

Her må de gjennomføre det de overrasker hverandre med, uansett hva det måtte være. Denne uken var det Thomas sin tur til å utfordre Harald.

Dermed måtte Harald, som er allergisk mot katter, tilbringe en hel dag som vikar på Myhres Kattehotell i Tyristrand. Her ble han overrasket av både Unni Lindell og Se og Hør.

Kledd som en pikkolo måtte han utføre alle de vanlige oppgavene som gjøres.

ALLERGISK: Harald Rønneberg måtte være vikar på Myhres Kattehotell, i forbindelse med «Senkveld Surprise». Det var ikke alle oppgavene som var like hyggelig.. Foto: Geir Egil Skog
ALLERGISK: Harald Rønneberg måtte være vikar på Myhres Kattehotell, i forbindelse med «Senkveld Surprise». Det var ikke alle oppgavene som var like hyggelig.. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

- Jeg har tømt sandkasser og fjerna bæsj, jeg har kost mye og gitt medisin. Jeg er blitt en myk mann, sier Harald til Seoghør.no

Haldenseren er svært allergisk mot katter, og det var en kløende, hoven og rødsprengt Harald, som tok oss imot. Men den alltid blide programlederen, synes bare det hadde vært flott.

TETT: Det var i bare fryd og gammen på kattehotellet... Foto: Geir Egil Skog
TETT: Det var i bare fryd og gammen på kattehotellet... Foto: Geir Egil Skog Vis mer

- Det har vært helt strålende. Veldig koselig. Jeg har fått et helt annet forhold til katter, og et annet forhold til Unni Lindell.

Til Seoghør.no forteller Harald at hans kone lenge har hatt lyst på katt, men at det har vært umulig på grunn av hans allergi. Men hvis han skulle vurdert det, er Harald helt sikker på hvilken katt det skulle ha blitt.

- Jeg har fått en favorittkatt. Misse, heter hun. Hun har vært i bilulykke, så nå blir det tårevått her. Hun er hofteoperert og jeg har gitt henne medisin. Det er den første katten jeg har kysset i mitt liv, så det var sterkt.

Unni Lindell skyter inn og spør om han har kysset en krimforfatter før....

- Det har jeg ikke, men nå har jeg blitt kysset av deg to ganger.

- Ikke på munnen enda, legger Unni til.

NUSS: Harald Rønneberg og Unni Lindell fant tonen på kattehotellet.  Foto: Geir Egil Skog
NUSS: Harald Rønneberg og Unni Lindell fant tonen på kattehotellet. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

TV 2-programmet «Senkveld» har også tidligere brukt Se og Hør i forbindelse med sine overraskelses-stunt.

LENKET: Thomas Numme måtte være lenket til Sophie Elise i tjuefire timer.  Foto: SeogHør
LENKET: Thomas Numme måtte være lenket til Sophie Elise i tjuefire timer. Foto: SeogHør Vis mer

I Oktober måtte Thomas være lenket til blogger Sophie Elise Isachsen (19) i tjuefire timer. Han måtte dermed være med på lanseringsfest av «Bloggerne» og på bikinishoot dagen derpå. Thomas tilbragte da natten med Sophie Elise og kjæresten hennes. 

LES OGSÅ: - Jeg tenkte at jeg aldri får komme tilbake

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.