<strong>FÅR SPARETIPS:</strong> «Luksusfellen» økonomieksperter Christian Vennerød og Hallgeir Kvadsheim gir Kristina Mitacek klar beskjed om å kutte ned på forbruket, når de får høre om hennes kredittkortgjeld i onsdagens utgave av «Luksusfellen». Foto: TV3
FÅR SPARETIPS: «Luksusfellen» økonomieksperter Christian Vennerød og Hallgeir Kvadsheim gir Kristina Mitacek klar beskjed om å kutte ned på forbruket, når de får høre om hennes kredittkortgjeld i onsdagens utgave av «Luksusfellen». Foto: TV3 Vis mer

- Dette er ikke romforskning

«Luksusfellen»-Hallgeir reagerte spontant da han hørte hva Kristina brukte kredittkortet til...

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra «Luksusfellen» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Økonomisk rådgivning kan være en komplisert affære, men etter at ekspertene til TV3-programmet «Luksusfellen», Hallgeir Kvadsheim og Christian Vennerød møtte firebarns-moren Kristina Mitacek ga de henne et meget enkelt råd.

Hjelpepleieren har flere ganger tatt opp nye lån for å finansiere kredittkortgjeld, men innrømmer at hun likevel blant annet har kjøpt Sydenturer til hele familien med hjelp av kredittkort.

Til tross for flere refinanserienger sliter hun derfor med en kortgjeld på over 100 000 kroner. Det får Kvadsheim til å reagere.

- Hun har levd over evne så det holder. Bare det siste året har hun et overforbruk på mer enn 100 000 kroner. Det er innlysende at sånn kan hun ikke holde på.

- Det er ikke romforskning hun holder på med. Har du ikke nok penger, så lar du være å handle, sier han i programmet, som sendes på TV3 onsdag.

Mitacek sier at hun tok kontakt med «Luksusfellen» etter at hun flere ganger har forsøkt å rydde opp i økonomien uten å lykkes.

- Det var kjempetøft, men jeg trenger en oppvåkning, sier hun til kameraene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg hadde blitt hjemløs uten hjelp

[obj:media:10214]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer