- Dette er ikke respektløst

Skandale-bloggeren TommyLife hyllet Whitney på sin helt egen måte. Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Blogger-karakteren TommyLife har tidligere skapt overskrifter for sine mange spesielle stunts.

Under en direktesending av Det store korslaget på TV 2 i fjor, kastet Tommy seg over programleder Øyvind Mund og kort tid senere tok han en GaGa på Vixen Blog Awards da han troppet opp i et kjøtt-antrekk.

Også under tirsdagens Vixen Blog Awards vakte TommyLife oppsikt da han hadde en meget spesiell hyllest til nylig avdøde Whitney Houston.

- Jeg synes jo at jeg ligner på Whitney Houston. Jeg synes jeg har litt av de samme trekkene og er litt lik på håret og sånn, så jeg synes det var veldig naturlig, sier TommyLife til Seoghør.no.

Også på den røde løperen før prisutdelingen hyllet bloggeren den avdøde sangstjernen med et hvitt diva-antrekk med et påtrykk av Whitney Houston på brystet.

Med seg på scenen hadde TommyLife en rekke dansere som vrikket seg rundt i temmelig spessielle bevegelser, men bloggeren mener at showet på ingen måte krenker Houstons minne.

- Jeg synes dette nummer var så bra. Hvis folk synes det er respektløst at jeg synger Whitney Houston er det deres problem, sier Tommy Life til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Det føles helt forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer