- Dette er ikke puppepop

Paradise-Noor debuterer som plateartist. Se videoen!

- DETTE ER IKKE PUPPEPOP: Noor Kamil sier hun ba om at produsentene ikke måtte lage en ny "Lene Alexandra-låt" da hun skulle  debutere som plateartist. Nå er låten "Indestructible" klar. Sangen er mikset av Chris Miland og produsentene bak videoen er  Foto: Marie Lindeman Johansen
- DETTE ER IKKE PUPPEPOP: Noor Kamil sier hun ba om at produsentene ikke måtte lage en ny "Lene Alexandra-låt" da hun skulle debutere som plateartist. Nå er låten "Indestructible" klar. Sangen er mikset av Chris Miland og produsentene bak videoen er Foto: Marie Lindeman Johansen Vis mer
Se Noors nye musikkvideo nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren og glamourmodellen Noor Kamil er forberedt på å bli satt i samme bås som modell-kollegene Lene Alexandra Øien og Linni Meister, etter at hun fredag lanserte sin debutsingle "Indestructible".

Men 24-åringen sier til Seher.no at målet var å få låten til å høres ut som noe helt annet enn Lene Alexandras "My Boobs Are OK".

- Det var det første jeg sa da jeg skulle bli med på dette her. At jeg ville ikke bli noen ny Lene Alexandra. Jeg bryr meg ikke om noen stempler meg, men jeg håper at noen som hører låta skjønner at jeg tar dette seriøst.

Etter å ha lansert videoen på nettstedet YouTube, vil den bli lagt ut for salg på ITunes i løpet av to uker.

Og Noor hevder dette kun er starten på hennes artistkarriere.

- Jeg skal snart i gang med å spille inn en ny låt og forhåpentligvis kommer det enda mere etter det. Jeg gleder meg veldig til å fortsette, sier Noor til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Aylar: - Ikke aktuelt å synge i Norge

Se videoen her: