- Dette er ikke planlagt

Den vakre TV 2-kjendisen føler seg noen ganger som en «løs kanon». Se video!

PÅ SPARKET: - Bildene i sakte film, de tar jeg på sparket, det klippes jo sammen - slik at man ikke får forberedt akkurat hva man skal si, sier Katrine Moholt, som leder «Skal vi danse» sammen med Yngvar Numme, til Seher.no. Foto: Stella Pictures
PÅ SPARKET: - Bildene i sakte film, de tar jeg på sparket, det klippes jo sammen - slik at man ikke får forberedt akkurat hva man skal si, sier Katrine Moholt, som leder «Skal vi danse» sammen med Yngvar Numme, til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Katrine Moholt nederst i saken!

SEHER.NO: «Skal vi danse» denne høsten nærmer seg et klimaks, og i lørdagens semifinale var det Lars Bohinen og hans dansepartner Alexandra Kakurina som måtte takke for seg på parketten. Dermed er det Atle Pettersen og Kari Traa som, sammen med sine partnere - Marianne Sandaker og Egor Filipenko - utgjør den store finalen neste helg.

Mange har nok bitt seg merke i programleder Katrine Moholts noe seksuelle form for humor i høst. Den alltid like blide TV 2-kjendisen, som tok over roret etter Marthe Sveberg Bjørstad før årets «Skal vi danse»-sesong har nemlig hatt flere gullkorn på lager.

«Hun trives mellom beina på Atle», sa Moholt om Marianne Sandaker denne lørdagen, mens hun også så sitt snitt til å kommentere Kari Traas pupperisting på dansegulvet på denne måten:

«Karis baby får milkshake til kvelds», sa hun i programmet.

Dette er imidlertid ikke det eneste Moholt har sagt på skjermen de siste ukene og månedene.

«Hvis dere vil se mer på rumpene til Lars og Alexandra, må dere stemme», har den tidligere «Jakten på kjærligheten»-programlederen uttalt. I tillegg har kalte hun Noman Mubashirs hoftevrikk for en «brødrister» og Stellas dans som inspirasjon fra Kama Sutra.

- Det er nettopp det som er litt spennende med direktesendinger. Man blir liksom litt løs kanon. Bildene i sakte film, de tar jeg på sparket, det klippes jo sammen - slik at man ikke får forberedt akkurat hva man skal si. Og så tar man jo tak i det dommerne sier. Innimellom kommer det opp bilder der man tenker sitt. Og da «plupper» det bare ut - det man tenker der og da, sier Moholt til Seher.no.

- Så det er ikke planlagt, Katrine?

- Nei. Ikke det. Er det noen som tryner, så viser man jo det i sakte film. Er det noen som snubler, så ser man det. Stella hengte jo fast hælen sin i kjolen, og da må jeg jo kommentere det. Det er det som er litt spennende med direktesendinger, at det finnes ting man kan ta litt på sparket.

Seksuelle undertoner i enkelte kommentarer til tross: 38-åringen har ikke fått noen spesielle reaksjoner etter de humoristiske innslagene av kommentarer.

- Nei. De som kjenner meg vil nok kjenne meg veldig godt igjen. Jeg håper jo uansett at jeg bare kommenterer de tingene folk sitter hjemme og tenker, sier den populære TV 2-programlederen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ute etter at hemmeligheten ble avslørt  
 
Se video med Katrine Moholt her:[obj:media:10315]