OK: - Jeg har ikke vært toppløs offentlig i Norge siden jeg var 21 år gammel, sier Lene Alexandra Øien. Foto: Se og Hør
OK: - Jeg har ikke vært toppløs offentlig i Norge siden jeg var 21 år gammel, sier Lene Alexandra Øien. Foto: Se og HørVis mer

Dette er ikke OK for Lene

- Jeg føler meg misbrukt av Vi Menn, sier Lene Alexandra Øien.

SEHER.NO: ”My boobs are OK!”-sangeren føler at det rett og slett ikke er OK, at herrebladet Vi Menn har trykket toppløsbilder av henne.

Lene Alexandra pryder denne ukens cover med tittelen ”Frekk og toppløs”. Inne i bladet er det flere bilder der brystvortene synes.

-Jeg er skuffet og føler meg misbrukt. Jeg har ikke vært toppløs offentlig i Norge siden jeg var 21 år gammel, og det vet de. Jeg trodde Vi Menn var et litt mer seriøst blad. Jeg har ikke hørt et ord fra Vi Menn – og så vidt jeg husker pleier bladet å intervjue forsidepikene sine, sier Lene Alexandra til VG.

Bildene av Øien skal ha blitt tatt i London tidligere i år, og var ment for internasjonal publisering – ikke i Norge. Også fotografen som tok bildene Jens Wikholm er opprørt.

- Vi Menn har ringt meg flere ganger de siste årene for å få meg i bladet, og jeg har sagt nei hver gang. For meg betyr et Vi Menn-cover ingenting. Det er mer et skritt ned enn opp, fatslår Øien.

Vi Menns redaktør tilbakeviser kritikken, og viser til at bildene er hentet fra Scanpix, der bildene har ligget siden august – uten restriksjoner. Dette bekreftes også av bildebyrået.

-Vi kjøpte dem på vanlig måte, sier Vi Menn-redaktør Reidar Martinsen til VG.