RASENDE: Heidi skal være rasende på moren etter at hun sa at hun ikke likte inngrepene datteren hadde gjennomført.  Foto: All Over Press
RASENDE: Heidi skal være rasende på moren etter at hun sa at hun ikke likte inngrepene datteren hadde gjennomført. Foto: All Over Press Vis mer

- Dette er ikke normal oppførsel!

Heidis far er livredd for at hun skal ødelegge familien.

SEHER.NO: Torsdag denne uken sjokkerte «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) naboene i LA, da hun tilkalte politi for å få moren, Darlene Egelhoff, kastet ut av hjemmet hun deler med ektemannen Spencer Pratt.

Ifølge Heidi, som har hatt en konflikt gående med moren siden hun gjennomgikk flere plastiske operasjoner rett før jul, kom Darlene helt uanmeldt til deres hjem, noe hverken hun eller Spencer satte særlig stor pris på.

- Det at mamma bare dukker opp her nå, er fullstendig på jordet og psykotisk. Jeg kommer til å få et rettslig påbud om at hun skal holde seg unna meg, sa Montag til TMZ.com torsdag.

TV-stjernen skal være rasende på moren, etter at hun i premiereepisoden av den nye sesongen av «The Hills» sa rett ut at hun ikke synes noe om Heidis mange operasjoner, og at hun synes datteren så mye vakrere ut før hun la seg under kniven.

Dette har altså fått Heidi til å se rødt, og tv-stjernen ønsker ikke lenger å ha kontakt med moren.

- Etter det hun gjorde mot meg på tv, har jeg virkelig ingen ønsker om å se eller snakke med henne, sa Heidi.

Nå frykter imidlertid 23-åringens familie at hun er i ferd med å bryte alle bånd hun har til dem.

I et ferskt intervju med Radar Online avslører nemlig Heidis far, Bill Montag, at han er svært bekymret for datteren, og at han synes det er helt vanvittig at Heidi kastet ut sin egen mor fra sitt hjem.

- Hvorfor i all verden tilkalte de politi for å fjerne Heidis mamma? Hun er ingen trussel. Det er ingen fornuft i det. De må vise mer respekt, sier Bill til nettstedet.

Ifølge Montag har ikke datteren, som pleide å snakke med han flere ganger i uken, ringt ham siden mars.

- Datteren min pleide å ringe meg flere ganger i uka, men nå har vi ikke snakket sammen siden bursdagen min i mars, sier han.

Bill avslører også at årsaken til at Darlene dro til LA var for å oppsøke Heidi og Spencer og finne ut hva som skjer med dem.

Etter at Heidi la seg under kniven i vinter har nemlig hele familien blitt svært bekymret for hennes helse og velvære. Og tv-stjernens pappa er nå livredd for at hun skal ødelegge familien. 

- Heidi er min baby og jeg elsker henne, men jeg skjønner ikke hva som skjer akkurat nå. Dette er ikke normal oppførsel. Familie er veldig viktig, for kjendisstatusen vil ikke leve for alltid. Så hun burde ikke dytte oss vekk, fordi vi vil alltid elske henne. Darlene er Heidis mamma, så uansett hva slags problemer de har, burde de snakke om det, ikke tilkalle politiet. Det er bare latterlig, sier Bill, som er skilt fra Heidis mor.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kalte svigermor en «vagina» på tv