Chrissy Teigen:

- Dette er ikke noe jeg gjør med hvem som helst

Gravide Chrissy Teigen knelte for Beyoncé under årets Grammy Awards.

FLAUSE: Chrissy Teigen ble helt satt ut da hun møtte Beyoncé under årets Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix
FLAUSE: Chrissy Teigen ble helt satt ut da hun møtte Beyoncé under årets Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Supermodell Chrissy Teigen (32) tok turen innom «The Tonight Show» med Jimmy Fallon (43) på tirsdag, og fortalte åpenhjertig om den flaue hendelsen som utspilte seg under årets «Grammy Awards».

Under «The Tonight Show» spurte programlederen Jimmy Fallon om Chrissy ble «starstruck» av noen av kjendisene i løpet av kvelden, og svaret var ikke overraskende.

- Det finnes ingen som Beyoncé, det er faktisk helt utrolig å se henne i virkeligheten. Auraen som er rundt henne er helt fantastisk, hun utstråler en aura som er helt spektakulær, svarte 32-åringen.

- Annerledes edru

Chrissy deltok på den storslagne kvelden sammen med ektemannen John Legend (39), men stjerneduoen kastet inn håndkleet tidlig. Paret venter nemlig sitt andre barn sammen.

- En edru Grammys er en helt annerledes Grammys for meg, spøkte supermodellen.

Chrissy har tidligere utgitt seg for å være en stor fan av superstjernen Beyoncé Knowles (36), og da hun deltok på Grammy Awards kunne hun virkelig ikke dy seg med å gå bort for å slå av en prat med «Queen B».

Saken fortsetter nedenfor.

GJENGEN: Chrissy Teigen er stor fan av Beyoncé, her avbildet under «Grammy Awards» i 2015, sammen med Kanye West, Kim Kardashian West, Beyoncé Knowles og John Legend. Foto: NTB Scanpix
GJENGEN: Chrissy Teigen er stor fan av Beyoncé, her avbildet under «Grammy Awards» i 2015, sammen med Kanye West, Kim Kardashian West, Beyoncé Knowles og John Legend. Foto: NTB Scanpix Vis mer

​​

Pinlig hendelse

Da Chrissy og John var på vei ut fra salen, bestemte supermodellen seg for å dra med seg ektemannen bort til bordet til Beyoncé og ektemannen Jay Z (48).

Chrissy tok deretter tak i begge hendene til Beyoncé, og det var da den pinlige situasjonen utspilte seg:

- Jeg tok tak i begge hendene hennes - det er ikke noe jeg gjør med hvem som helst, det var veldig rart, og John bare: «Hva i alle dager er det du gjør?». Så gikk jeg ned på kne og sa: «Unnskyld for at jeg forstyrrer deg, min dronning». Hvem sier noe sånt? Hvem er jeg?, fortalte Chrissy om flausen.

John skal ha blitt sjokkert og pinlig berørt over den usedvanlige oppførselen til kona, og Chrissy innrømmer at hun selv ble satt ut også.

- Herregud, det var så sykt rart!

​Chrissy fortalte videre at mens hun knelte foran Beyoncé, sto John og ga en «high-five» til kompisen Jay Z.

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

Elsker Beyoncé

Jimmy benyttet anledningen under showet til å spørre Chrissy om hun har blitt vant til å treffe kjendiser etter å ha vært med ektemannen på flere storslagne arrangementer opp igjennom.

Og det var tydelig at Chrissy aldri kommer til å bli vant til å se Beyoncé.

- Jeg kommer aldri til å bli vant til henne.

32-åringen legger ikke skjul på at hun virkelig elsker «Crazy in love»-sangeren, på Twitter-brukeren sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Venter en liten gutt

Chrissy og artisten John Legend regnes for å ha et av Hollywoods mest stabile forhold, og sammen har paret datteren Luna (1).

I november delte Chrissy en video som avslørte at stjerneduoen venter sitt andre barn sammen, under «Grammy Awards» avslørte paret at det er en liten gutt som ligger i magen.

Saken fortsetter nedenfor.

it's john's!

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

​Paret har tidligere vært åpne om de har slitt med å få barn, etter at de giftet seg i 2013.

Under innspillingen av TV-programmet FABlife avslørte Chrissy at hun og John hadde problemer og at de hadde gått til flere feritlitetsleger, det meldte People i 2015.

- Hver gang noen spør meg om jeg vil ha barn tenker jeg at en dag kommer du til å spørre feil jente som virkelig sliter, og de vil bli veldig såret. Jeg hater det, så stopp og spør meg, fortalte Chrissy.

​Viste frem strekkmerker

​Det er liten tvil om at kvinnekroppen endrer seg under graviditeter, og det er intet unntak for Chrissy, hun har ved flere anledninger vist frem kroppens endringer som følge av graviditeten i sosiale medier.

I fjor delte supermodellen et bilde av strekkmerkene sine.

Hun mottok enorm hyllest for å vise frem den naturlige delen av kroppen, og for å være et stort forbilde for andre kvinner.

«Takk for at du normaliserer strekkmerker og viser at ekte damer har cellulitter, tvitrer en fan av Teigen, mens en annen legger til at hun nå ikke føler seg så ille med sine cellulitter», svarte en av følgerne på bildet Chrissy la ut.

LES OGSÅ: Chrissy avslører problemer med alkohol