Dette er ikke mor og sønn

Katherine Jackson poserte med Michael-kopi i Las Vegas.

JACKSON-KOPI: Katherine Jackson så uberørt ut da hun møtte sin avdøde sønns dobbelgjenger i Las Vegas.  Foto: All Over Press
JACKSON-KOPI: Katherine Jackson så uberørt ut da hun møtte sin avdøde sønns dobbelgjenger i Las Vegas. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I showbyen Las Vegas er det flere amerikanere som livnærer seg ved å etterligne popkongen Michael Jackson, som døde sommeren 2009 av akutt propofol-forgiftning.

En av den avdøde stjernens dobbelgjengere fikk drømmen sin oppfylt da han møtte Jacksons mor Katherine (81) i Las Vegas. Den eldre damen så ikke ut til å bli satt ut av møtet med sønnens look-alike, men smilte villig til fotografen.

Det merkelige møtet fant sted på Harrahs hotell i Las Vegas etter forestillingen «Legends in Concert», som blant annet hyller Michael Jacksons musikktalent.

Katherines oppmøte på konserten startet rykter om at Jacksons mor var der for å finne en Michael-kopi til et hemmelig familieprosjekt.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil stoppe Jackson-barnas karriereplaner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer