- Dette er ikke mishandling

Det første møtet med «Ungkaren» endte med slag i ansiktet.

LANGET UT: Beileren Chantal O' Brien langet ut mot Brad Womack på vegne av «alle kvinner i Amerika» foran kameraene til «Ungkaren». Foto: All Over Press
LANGET UT: Beileren Chantal O' Brien langet ut mot Brad Womack på vegne av «alle kvinner i Amerika» foran kameraene til «Ungkaren». Foto: All Over Press Vis mer
Se video av slaget nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Brad Womack lagde i 2007 TV-historie da han ble den første «Ungkaren» som avviste begge de de kvinnelige beilerne i finalen.

Nå er Womack tilbake som «Ungkaren» i den nye sesongen av den populære sjekkesesongen, men en av de nye kandidatene hadde ikke glemt oppførselen hans.

Da Chantal O' Brien så hvem som var årets TV-ungkar, reagerte hun med å slå ham i ansiktet med flat hånd, og sa «dette er fra alle kvinner i Amerika», før hun gikk videre.

Womack - som bestemte seg for å beholde Chantal - sier imidlertid at han ikke så på slaget som noe negativt.

- Dette er ikke mishandling og jeg vil ikke anmelde det, fordi jeg fortjente det antageligvis. Jeg tror Chantal ville si noe om min tidligere oppførsel og gjøre et sterkt førsteinntrykk, og det klarte hun.

I det første programmet av årets sesong ble Womack også overrasket da de to kvinnene han vraket i finalen i 2007, De Anna Pappas og Jennifer Croft, kom inn i studio.

Ettter å ha snakket med dem begge, endte Womack med å be begge om unnskyldning, før han fortsatte jakten på sin neste kjærlighet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  TV-stjerne krasjet i tre