Adele Adkins:

- Dette er ikke min Adele

Fansen spekulerer på om det er mer enn vekttap som ligger bak Adeles nye utseende.

OVERBEVIST: Fans er skråsikre på at Adele Adkins har lagt seg under kniven, og at den enorme forvandlingen ikke bare er trening og kosthold. Her er hun avbildet under Grammy Awards i 2017. Foto: NTB scanpix
OVERBEVIST: Fans er skråsikre på at Adele Adkins har lagt seg under kniven, og at den enorme forvandlingen ikke bare er trening og kosthold. Her er hun avbildet under Grammy Awards i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått ett år siden Adele Adkins (31) og ektemannen Simon Konecki (46) gikk hver til sitt etter syv år sammen. For den britiske artisten har det vært et år for forandringer, og det har ikke akkurat gått ubemerket hen.

«Hello»-sangeren har nemlig gått ned i vekt, og så tidlig som to måneder etter at bruddet ble kjent, vekket hun oppsikt med sitt noe endrede utseende på et bilde med Spice Girls.

I ettertid skal 31-åringen ha fortsatt å rase ned i vekt. Til People uttalte en fan som møtte Adele i Karibien tidligere i år, at stjernen fortalte at hun på tidspunktet hadde gått ned rundt 45 kilo.

Nå spekulerer imidlertid flere på om det er mer enn hard trening som ligger bak hennes nye ytre.

RØYK UT: Det var melkespann som tilslutt avgjorde hvem som måtte forlate gården i «Farmen Kjendis». Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Anklages for plastisk kirurgi

Det svenske kjendisnettstedet Hänt skriver nemlig at flere fans nekter å tro at det bare er trening og et endret kosthold som ligger bak den enorme forandringen, slik det tidligere er blitt hevdet.

Nettstedet henviser til spesielt ett bilde, som skal være tatt i februar under feiringen av Harry Styles' 26-årsdag. Bildet er blitt delt av en fanbruker på Instagram.

På bildet ser man en person - som fansen mener er Adele - sammen med programleder James Corden (41). I kommentarfeltet er det flere som mener at ansiktet til sangeren, om det faktisk er Adele som er avbildet, nesten er ugjenkjennelig.

- Hva har hun gjort mot seg selv?, undrer en bruker.

- Hun har fikset leppene og nesen. Folk som tror hun bare har gått ned i vekt er dumme, skriver en annen.

- Dette er ikke min Adele, skriver en tredje oppgitt.

En fjerde trekker paralleller mellom bildet og Khloé Kardashian (35), som en rekke ganger de siste årene er blitt anklaget for å ha lagt seg under kniven.

Og det stopper ikke der. Under et annet innlegg delt av samme fanbruker, der bildet blir sammenlignet med 31-åringens utseende tilbake i 2016, er folk overbevist om at hun har lagt seg under kniven - blant annet fordi artistens hakekløft ikke synes på bildet.

- Leppene hennes ser annerledes ut. Er det bare sminke, eller har hun tatt plastisk kirurgi?, spør en i kommentarfeltet.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Det skal riktignok nevnes at flere tar Adele i forsvar, og har sett seg lei på kritikken.

- Jeg er så lei av folk som sier at hun har gjort noe med ansiktet sitt, etc. Hvis du ser på bildene hvor hun ikke har på sminke vil du endre meningen din! Hun har ikke gjort noe med seg selv, det er bare sminke! Og hun er vakker med og uten sminke, skriver en.

I skrivende stund har ikke Adele selv kommentert bildet eller de påfølgende spekulasjonene.

Økonomisk tap

Selv om det er et år siden Adele og eksmannen offentliggjorde skilsmissen sin, er den fortsatt ikke sluttført. Blant det som har tatt tid er fordelingen av formuen, da eksparet angivelig ikke inngikk noen avtale om særeie før de giftet seg.

I fjor meldte den britiske tabloidavisen Mirror at Adeles formue på det tidspunktet hadde vokst seg til svimlende 1,6 milliarder kroner, og uten særeieavtale kan det bety at eksmannen går ut av ekteskapet omtrent 800 millioner kroner rikere.

FORMUE: Simon Konecki kan trolig stikke av med store summer etter bruddet med Adele i fjor vår. Foto: NTB scanpix
FORMUE: Simon Konecki kan trolig stikke av med store summer etter bruddet med Adele i fjor vår. Foto: NTB scanpix Vis mer

Adele skal også ha gått på en smell da hun i fjor solgte herskapshuset sitt i Sussex i England.

Ifølge Mirror solgte hun nemlig herskapshuset for tre millioner britiske pund, en hel million pund under hva hun selv kjøpte det for to år tidligere.

Med dagens kurs tilsvarer tapet over 13,2 millioner norske kroner.

Til tross for at stjernen har tapt penger det siste året, lider hun neppe noen nød. Adele ligger nemlig høyt på rikinglistene i verden, og kan fortsatt smykke seg med mange hundre millioner mer enn folk flest har i lommeboken.

LES OGSÅ: Tjener ville summer på corona-testing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer