Adele Adkins:

- Dette er ikke min Adele

Fansen spekulerer på om det er mer enn vekttap som ligger bak Adeles nye utseende.

OVERBEVIST: Fans er skråsikre på at Adele Adkins har lagt seg under kniven, og at den enorme forvandlingen ikke bare er trening og kosthold. Her er hun avbildet under Grammy Awards i 2017. Foto: NTB scanpix
OVERBEVIST: Fans er skråsikre på at Adele Adkins har lagt seg under kniven, og at den enorme forvandlingen ikke bare er trening og kosthold. Her er hun avbildet under Grammy Awards i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått ett år siden Adele Adkins (31) og ektemannen Simon Konecki (46) gikk hver til sitt etter syv år sammen. For den britiske artisten har det vært et år for forandringer, og det har ikke akkurat gått ubemerket hen.

«Hello»-sangeren har nemlig gått ned i vekt, og så tidlig som to måneder etter at bruddet ble kjent, vekket hun oppsikt med sitt noe endrede utseende på et bilde med Spice Girls.

I ettertid skal 31-åringen ha fortsatt å rase ned i vekt. Til People uttalte en fan som møtte Adele i Karibien tidligere i år, at stjernen fortalte at hun på tidspunktet hadde gått ned rundt 45 kilo.

Nå spekulerer imidlertid flere på om det er mer enn hard trening som ligger bak hennes nye ytre.

Anklages for plastisk kirurgi

Det svenske kjendisnettstedet Hänt skriver nemlig at flere fans nekter å tro at det bare er trening og et endret kosthold som ligger bak den enorme forandringen, slik det tidligere er blitt hevdet.

Nettstedet henviser til spesielt ett bilde, som skal være tatt i februar under feiringen av Harry Styles' 26-årsdag. Bildet er blitt delt av en fanbruker på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer