TRENING GA RESULTATER:  Jeg trodde de hadde tatt hodet mitt og montert det digitalt på en annen persons kropp, sier Bradley Cooper om sine lettkledde scener i filmen «A-Team» til bladet Details, ifølge nettstedet Contactmusic.   Foto: Stella Pictures
TRENING GA RESULTATER: Jeg trodde de hadde tatt hodet mitt og montert det digitalt på en annen persons kropp, sier Bradley Cooper om sine lettkledde scener i filmen «A-Team» til bladet Details, ifølge nettstedet Contactmusic. Foto: Stella PicturesVis mer

- Dette er ikke meg!

Filmstjernen fikk sjokk da han så de lettkledde scenene for første gang...

Se trailer for «A-Team» nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Skuespilleren Bradley Cooper- kjent fra blant annet filmen «The Hangover» - har i løpet av de siste månedene blitt omtalt som en av Hollywoods heteste unge menn.

Men skal vi tro Bradley selv, ser han ikke på seg selv som noe sex-symbol.

35-åringen hevder fikk sjokk da han så de første scenene av seg selv i bar overkropp, fra sin nye film «A-Team».

Bradley lå i hardtrening i flere måneder for rollen som militærløytnanten Templeton «Faceman» Peck, i filmen som er basert på en berømt TV-serie fra 80-tallet.

- Jeg sa «det der er ikke meg». Det var surrealistisk fordi jeg ikke ante at jeg virket så veldig stor. Jeg trodde de hadde tatt hodet mitt og montert det digitalt på en annen persons kropp, sier han til bladet Details, ifølge nettstedet Contactmusic.

Men Cooper - som tidligere har vært koblet til skuespilleren Jennifer Aniston - legger ikke skjul på at han trives med sin nye kropp.

- Som barn drømte jeg om å så se slik ut, sier han.

«A-Team» har premiere på norske kinoer 18. juni.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik slår Megan Fox tilbake

Se trailer for «A-Team» her: