Dette er ikke kvinnen alle tror

John Carew avslører til Seher.no at pressen har tatt fullstendig feil.

RETT SKAL VÆRE RETT: - Hun heter Sabine Jemeljanova og ikke Lauren Budd, sier John Carew til seher.no om sin nye venninne. Foto: Big Pictures
RETT SKAL VÆRE RETT: - Hun heter Sabine Jemeljanova og ikke Lauren Budd, sier John Carew til seher.no om sin nye venninne. Foto: Big Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Allerede i 2009 startet ryktene om at den norske fotballstjernen John Carew (31) hadde innledet en romanse med undertøysmodellen Lauren Budd (20), etter at de to ble avbildet sammen ute på byen. John Carew selv avkreftet ryktene, og mente at de to bare var venner.  

Nå skriver flere nettsteder, både norske og internasjonale, at den 31 år gamle nordmannen har blitt kjæreste med Lauren.

- John Carew og kjæresten Lauren Budd forlater Whisky Mist club i London, skriver Contactmusic, som samtidig bringer fire bilder tatt 3. juli av ham sammen med det som angivelig er nevnte Lauren Budd.

Et kjapt søk hos bildebyrået Scanpix viser at kraftspissen flere ganger har blitt avbildet med den mystiske skjønnheten. Også 28. juli ble han nemlig tatt bilde av mens han holder den unge jenta i hånda på utestedet The Box i London.

Problemet er bare at jenta det er snakk om ikke er Lauren Budd, men en annen kvinne som til forveksling er meget lik hun som påstås å være hans nye kjæreste.

Det avslører John Carew selv til Seher.no.

- Hun heter Sabine Jemeljanova og ikke Lauren Budd, sier han til Seher.no.
 
Sabine Jemeljanova er glamourmodell og kommer fra Latvia. Tidligere har hun stått modell for magasiner som «Loaded», «Nuts», «FHM» og tsjekkiske «Maxim». Jemeljanova er bosatt i London.

Her finner du flere bilder av Sabine Jemeljanova (ekstern lenke).

Til Seher.no er John Carew svært hemmelighetsfull på spørsmål om de to har funnet kjærligheten eller ikke.

- Det vil jeg verken bekrefte eller avkrefte, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg må si jeg flirer litt!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer