SUPERSEXY OG KOMMERSIELL: Lady Gaga sparer ikke på kruttet i den nye videoen. Og hun får godt betalt for det. Foto: Fra
SUPERSEXY OG KOMMERSIELL: Lady Gaga sparer ikke på kruttet i den nye videoen. Og hun får godt betalt for det. Foto: Fra Vis mer

Dette er ikke hva det ser ut som

Lady Gagas nye video er en fem minutter lang reklamefilm...


GAVEKALENDER: Såkalt produkt-plassering er et velkjent grep i film og tv for å finansiere produksjoner og øke lønnsomheten. Kort fortalt handler det om en type annonsering som forbrukeren ikke registrerer som reklame: Når helten kjører BMW i en Hollywood-produksjon kan du være rimelig sikker på at bilfabrikanten har spyttet inn en anselig sum for at logoen skal være godt synlig.

Lady Gagas nye video "Bad Romance" er så spekket med produktplasseringer at det får LA Times til å kalle den en fem minutter lang reklamefil som du kan danse til.

Hele ti kommersielle produkter er plassert i musikkvideoen - som du kan se nederst i saken:

En svar iPod, en Philippe Starck Parrot tråløse høytalere, Nemiroff vodka, Gaga-designede Heartbeats øretelefoner, Carrera solbriller, Nintendo Wii håndskontroll, Hewlett-Packard Envy computere, en Burberry-frakk, Alexander McQueen høyhælte sko og masse La Perla-undertøy.

Det eneste du ikke kan kjøpe virker å være dama selv?

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Lady Gaga og få en fantastisk gave. Og husk: Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!