HANDLET KLÆR OG LEKER: Tila Tequila dro på shopping i Beverly Hills for å handle klær og leker til det kommende barnet.  Foto: All Over Press
HANDLET KLÆR OG LEKER: Tila Tequila dro på shopping i Beverly Hills for å handle klær og leker til det kommende barnet. Foto: All Over PressVis mer

Dette er ikke hva det ser ut som

Neida, Tila Tequila har ikke født ungen ennå...

SEHER.NO:  TV-stjernen Tila Tequila (28) - kjent fra realityserien "A shot at love" - vakte stor oppsikt da hun på sin egen Twitter-side nylig avslørte at hun nå har et barn i magen. 

Faren til barnet, skal ifølge Tila være en svært kjekk svenske.

Da Tila var på shopping i Beverly Hills, plukket hun opp en dukke, og poserte villig for fotofrafene. Kanskje øvde hun seg på sin kommende morsrolle?

Desverre for Tila, ser det nok ut som om hun må øve litt til, for dukken var nær ved å deise i bakken da reality-stjernen mistet grepet.

Selv om hun var ute for å handle til babyen, klarte ikke Tila å la være å kjøpe noe til seg selv, og droppet innom en undertøysbutikk og kjøpte mengder med frekt undertøy, skriver x17.online.

Tila forteller at hun vil få dette barnet for å ære sin avdøde kjæreste, milliardærarvingen Casey Johnson, som ble funnet død i slutten av januar.

"Jeg ble gravid for Casey! Fordi hun ville starte en familie. Hun hadde allerede en adoptert datter, men hun ville at jeg skulle være den gravide!!!!!", skriver Tila Tequila på sin Twitterside.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ:  - Barnets pappa er svensk