Britney Spears:

- Dette er ikke greit

Viser seg uten en tråd - igjen.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears deler nye nakenbilder, til kritikk fra fansen. Foto: Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
UTEN EN TRÅD: Britney Spears deler nye nakenbilder, til kritikk fra fansen. Foto: Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden popstjerne Britney Spears (40) i fjor høst ble fri fra vergemålet hun var underlagt i 13 år, har hun vekket stor oppsikt i sosiale medier.

Der har hun nemlig delt flere glimt fra privatlivet, og titt og ofte dukker det opp bilder av det veldig private slaget.

Spears er nemlig ikke fremmed for å dele nakenbilder av seg selv, noe hun tidligere har høstet både ris og ros for. Nå gjør hun det igjen, til kritikk fra fansen, skriver Page Six.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

«Stopp»

Natt til torsdag norsk tid delte nemlig popstjernen flere bilder av seg selv, fordelt på to innlegg, for sine nesten 42 millioner Instagram-følgere. Der viser hun frem kroppen i all sin prakt.

Kritikken fra følgerne henger imidlertid løst.

«Vær så snill, stopp. Dette er ikke greit for guttene dine», skriver en følger, og refererer til Spears' sønner Sean Preston (17) og Jayden James (16).

«Bare fordi du kan, betyr ikke at du må», skriver en annen, mens en tredje legger til:

«Jeg skal ikke dømme, men hvis moren min var her og delte de samme bildene hadde jeg trengt ekstremt mye terapi».

Til sammen har ovennevnte kommentarer fått over 6000 likerklikk fra følgere som trolig mener det samme.

Spears har på sin side vist flere ganger tidligere at hun ikke hører på kritikerne.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

Strengt vergemål

Det var i september i fjor at nyheten om at det mye omstridte og strenge vergemålet endelig var avsluttet etter 13 år.

Nyheten kom om lag to måneder etter at det ble stor ståhei da 40-åringen inntok retten for første gang under en høring, der hun forklarte seg om det omstridte vergemålet hun har vært underlagt siden 2008.

De siste 13 årene er det faren, James «Jamie» Spears (70), som har fungert som en av hennes verger, der han har hatt kontroll på datterens økonomi, eiendeler og datterens personlige beslutninger.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, var blant det 40-åringen uttalte under høringen i fjor sommer.

LES OGSÅ: Sophie Elise svarer på kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer