- Dette er ikke fyllesex

Paradise-paret havner i nye hete sengescener. Se videoen!

- HADDE IKKE SEX: Maren Kallhovd og Mats Figenschou Hansen blir i onsdagens episode vist i hete scener på sitt Paradise-soverom, men begge hevder de stoppet før det utviklet seg til sex. Foto: TV3
- HADDE IKKE SEX: Maren Kallhovd og Mats Figenschou Hansen blir i onsdagens episode vist i hete scener på sitt Paradise-soverom, men begge hevder de stoppet før det utviklet seg til sex. Foto: TV3 Vis mer
Se video av Paradise-deltakernes hete flørt nederst i artikkelen!

SEHER.NO: «Paradise Hotel»-duoen Maren Kallhovd (22) og Mats Figenschou Hansen (23) endte opp med heftige kyss i sengen allerede første kvelden på TV3s reality-hotell.

Men den intense flørtingen er lite sammenlignet med scenene som utspiller seg i onsdagens episode.

I scenen, som du kan se utdrag av i klippet nederst i artikkelen,  blir de to romkameratene filmet mens de høylytt kysser og beføler hverandre under dyna.

Til Seher.no hevder imidlertid de to at de stoppet før det ble snakk om sex.

- Det som vises på TV, er det jeg vil kalle «tørrjukking», vi ble liggende og kose en stund, sier Mats og ler.

Maren hevder de hete scenene ikke var resultat av noe alkohol-drikking i forkant.

- Dette var ikke fyllesex. Vi gjorde jo ikke noe, og vi hadde vel heller ikke drukket noe.

- Det startet med at vi lå i skje, og begynte å flørte. Vi var kanskje på vei til å ha sex, men jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle gjøre noe sånt på TV, og det gikk greit å si stopp, sier Maren.


Se bildene fra mandagens «Paradise Hotel»-premierefest her!

Paret legger ikke skjul på at de ble fysisk tiltrukket av hverandre ved første blikk, da Seher.no møtte dem i Mexico, men vil foreløpig ikke røpe om de er blitt mer enn gode venner her hjemme i Norge.

De utelukker imidlertid ikke at de kommer til å se mer til hverandre tiden framover, etter at Mats har bestemt seg for å flytte fra Trondheim til Marens hjemby i Oslo.

- Jeg skal begynne på skole i Oslo til høsten, så da blir vi boende i samme by. Men foreløpig regner vi oss kun som gode venner, sier han til Seher.no.

Maren sier hun er forberedt på å sitte med en pute foran ansiktet under flere «Paradise Hotel»-episoder, men er ikke redd for at reality-oppholdet skal gi henne et dårlig rykte.

- Folk får mene hva de vil. Jeg er meg selv, og angrer ikke på at jeg meldte meg på «Paradise Hotel», sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Paradise-Maren: - Dette er ren løgn[obj:media:9463]