Dette er ikke far og datter...

Det nye kjendisparet vekker oppsikt.

VEKKER OPPSIKT: Mary-Kate Olsen har funnet tonen med 17 år eldre Olivier Sarkozy. Her er de på basketkamp sammen. Foto: Fame Flynet Norway
VEKKER OPPSIKT: Mary-Kate Olsen har funnet tonen med 17 år eldre Olivier Sarkozy. Her er de på basketkamp sammen. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I går skrev Se og Hør om verdens mest kjente tvilling, Mary-Kate Olsen (25), som har funnet seg en 17 år eldre mann, Olivier Sarkozy.

På bildet kan man se paret på ett av sine første stevnemøter, under en basketballkamp i Madison Square Garden, den 25 april. Der sitter de tett inntil hverandre, og Mary-Kate ser tydelig fornøyd ut.

Mary-Kate er mest kjent som Michelle, fra tv-serien «Under Samme Tak», som før gikk på TVNorge. Nå jobber hun i motebransjen, sammen med tvillingsøsteren Ashley, som hun delte sin TV-rolle med. 

Olivier satt under basketkampen med armen rundt sin kjente kjæreste, og ingen av dem brydde seg om oppmerksomheten fra de rundt seg.

Sarkozy (42) er ingen ringere enn halvbroren til Frankrikes forrige president, Nicolas Sarkozy.

Han er også direktør for investorselskapet Carlyle Group - som er verdt mer en 100 milliarder kroner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Milliardærtvillingenes pappa konkurs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer