- INGEN TABBE: Over 17 000 personer fikk med seg Jenny Skavlans "rørlegger"-posering i musikkvideoen "Det e'kke deg, det er meg", det første døgnet den lå ute på YouTube. Foto: Fra videoen
- INGEN TABBE: Over 17 000 personer fikk med seg Jenny Skavlans "rørlegger"-posering i musikkvideoen "Det e'kke deg, det er meg", det første døgnet den lå ute på YouTube. Foto: Fra videoenVis mer

- Dette er ikke en tabbe

Grandiosa-Jenny får igjen nettet til å koke. Se video.

SEHER.NO: Skuespilleren Jenny Skavlan har blitt en populær YouTube-kjendis gjennom sine roller i reklamefilmer for Pizza Grandiosa og nylig nettauksjonen Tribber.com.

Nå har den sjarmerende 22-åringen igjen fått nettet til å koke - sammen med den norske rapduoen Erik & Kriss.

I videoen til den nye sangen "Det e'kke meg, det er deg" spiller Jenny kjæresten til "Bare Bea"-skuespilleren Espen Klouman Høiner, som gir henne kontant beskjed om at forholdet er over.

Men det er nok ikke bare musikken og Jennys tårer som har fått over 17 000 fans til å klikke seg fram til videoen i løpet av et døgn.

På slutten av videoen slår nemlig Skavlan et slag for "rørleggersprekken", noe flere seere har kommentert i mail til Seher.no.

- Dette er ikke en tabbe, men heller ikke spesielt planlagt. Jeg er egentlig imponert over at noen har fått det med seg for det varer ikke mange sekundene, humrer Kristoffer Tømmerbakke (24), som utgjør den ene halvdelen av Erik & Kriss.

Duoen - som for tiden ligger på 3. plass på VG-lista med den nye singelen - er ikke redd for at Jenny skal bli sint på grunn av "rørlegger-scenen".

- Vi har kjent Jenny siden lenge før vi begynte med musikk og hun med skuespill. Hun er en jente med stor selvironi, som ikke tar seg selv så høytidelig, sier Kristoffer til Seher.no.

Erik & Kriss tror isteden at videoen fort kan føre til flere lavthengende bukser på norske strender i tiden som kommer.

De slår gjerne et slag for "rørlegger-sprekken" når de reiser land og strand for å spille i juni.

- Dette er årets sommermote, slår Kristoffer humørfylt fast til Seher.no.

Se videoen "Det ekke meg, det er deg" her: