NY STIL: Jordan smilte bredt da hun spaserte i Malibu med hårkrøller på hodet. Blir dette en ny hit i Hollywood? Foto: All Over
NY STIL: Jordan smilte bredt da hun spaserte i Malibu med hårkrøller på hodet. Blir dette en ny hit i Hollywood? Foto: All OverVis mer

Dette er ikke en tabbe

Hårete dag på jobben for Jordan.

SEHER.NO: Den tidligere side 3-piken Jordan (30) viste alt annet enn sin glamorøse side da hun i går troppet opp i Malibu utenfor Los Angeles med hårkrøllere over hele hodet.

Jordan - som egentlig heter Katie Price - ble i tillegg fulgt av TV-kameraer som filmer henne til en ny sesong av realityserien om hennes liv sammen med ektemannen Peter André.

Det har fått avisen Daily Mail til å tvile på om den hårete stilen ikke var en tabbe, men rett slett en ny stil fra den skandaleombruste brunetten.

- Jordan viser at hun er mer Liverpool enn Los Angeles, skriver avisa.

Ifølge Daily Mail er nemlig bruk av hårkrøllere på gaten blitt et populært innslag blant damer i den nord-engelske byen, som et e symbol på en hektisk livsstil.

Kona til Liverpool-spilleren Steven Gerrard, Alex Curran og Manchester United-stjernen Wayne Rooneys kone Coleen McLoughlin er blant kjendiskvinnene som tidligere skal ha vist seg offentlig med frisørutstyr på hodet.

Kanskje blir dette også årets sommermote blant norske kvinner?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Gikk ned ti kilo etter Paradise