HETE FØLELSER: Tamer Hassan og Melanie Brown brydde seg ikke om nysgjerrige blikk da de nøt hverandres selskap under tirsdagens middag på Mayfair Hotel i London. Foto: All Over Press
HETE FØLELSER: Tamer Hassan og Melanie Brown brydde seg ikke om nysgjerrige blikk da de nøt hverandres selskap under tirsdagens middag på Mayfair Hotel i London. Foto: All Over Press Vis mer

Dette er ikke ektemannen!

Skilsmisseryktene gå - sterkere enn noensinne - etter den gifte popstjernens natt på byen.

Publisert
SEHER.NO:  Den tidligere Spice Girls-sangerinnen Melanie Brown (35) og hennes ektemann Stephen Belafonte innrømmet i august at de hadde problemer i ekteskapet, og har senere avslørt at de går til ekteskapsrådgivning for å redde forholdet.

Men etter at Melanie Brown - også kjent som Mel B. - i går ble sett i hete omfavnelser med den britiske skuespilleren Tamer Hassan (42) i Mayfair Hotel i London tirsdag, virker en skilsmisse nærmere enn noensinne.

De to la ikke skjul på sine følelser for hverandre, og satt tett mens de klemte og kjærtegnet hverandre i flere timer.

Ifølge Splash News skal paret ha forlatt hotellbaren i 2.30-tiden, og gått inn i samme heis.

Tamer Hassan har tidligere spilt i filmer som «Dead Man Running», «Kick-Ass» og «Clash of the titans», og har en sønn fra et tidligere forhold.

Melanie Brown har i tillegg til Stephen Belafonte vært gift med danseren Jimmy Gulzar, som hun har datteren Phoenix Chi (11) med. Hun har også datteren Angel Iris (3) med skuespiller Eddie Murphy.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Forholdet er over

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer