- Dette er ikke akkurat noe scoop

Alexander Rybaks manager slår tilbake etter at svensk avis mener de har fotografert Rybak og Malin i skjul.

MØTES FORTSATT: Aftonbladet trykket i helgen et bilde av Alexander og Malin utenfor hotellet hans i Stockholm, men blondinen nekter å kommentere det til den svenske avisen. Her er de to under «Let's dance». Foto: Stella Pictures
MØTES FORTSATT: Aftonbladet trykket i helgen et bilde av Alexander og Malin utenfor hotellet hans i Stockholm, men blondinen nekter å kommentere det til den svenske avisen. Her er de to under «Let's dance». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Let's dance»-paret Malin Johansson (24) og Alexander Rybak (24) var vært omsvermet av romanserykter siden TV-programmet startet. Og for noen uker siden ble spekulasjonene bekreftet, da Se og Hør publiserte bilder av de to som kysset på nattklubben Berns i Stockholm etter å ha røket ut av konkurransen.

Det er ikke mange ukene siden ble det kjent at Alexander har blitt kjæreste med norske Maria Strøm Slyngstad (24), og de to er fortsatt sammen, til tross for kyssebildene.

- Jeg har handlet veldig feil. Men det har skjedd et mirakel. Maria og jeg er fortsatt sammen, innrømmet Rybak til Se og Hør etter at bildene ble publisert.

Og til Aftonbladet forteller Malin nå at hun og den norske artisten har blitt veldig nære venner.

- Det var ingen smart ting å gjøre. Men vi har blitt veldig nære venner, og det blir slik når man jobber sammen med noen som man er nær venn med. Det blir mye følelser når man ryker ut av konkurransen, liksom. De kommer fram med den skuffelsen, sier hun til den svenske avisen.

På spørsmål om de har kysset før, benekter blondinen det.

- Nei, Gud nei. Det er første og eneste gangen det har skjedd, hevder hun.

Men til tross for utroskapsryktene, hevder Aftonbladet at Alexander og Rybak fortsetter å møtes. Søndag trykket avisen et bilde av det som skulle være de to sammen, og skriver at paret ble fotografert da de gikk sammen til Rybaks midlertidige bosted i Stockholm så sent som to dager etter «Let's dance»-exiten, den 25. mars. Den fredags kvelden skal de ha gått inn på Clarion Hotel i Skanstull, og kilder hevder ifølge Aftonbladet at de to skal ha tilbrakt en natt der sammen.

Den svenske avisen har konfrontert Malin med bildet, men hun ønsker ikke å kommentere opplysningene.

- Nei, det vil jeg ikke. Jeg vil virkelig ikke kommentere det.

Seher.no har mandag vært i kontakt med Alexander Rybaks manager, Kjell Arvid Tiltnes, som benekter at artisten skal ha møtt den tidligere dansepartenen etter «Let's dance»-exiten.

- NEI, Malin og Alexander møtes ikke i skjul. De har garandert ikke møtt hverandre etter Let's Dance. Den siste tiden har Alexander vært konstant på reise, i Hammerfest, Kiev og Los Angeles (hvor han er nå), skriver Tiltnes i en tekstmelding til Seher.no.
 
Tiltnes har ikke sett bildet i Aftonbladet, men sier det ikke kan ha vært tatt etter finalesendingen.

- Jeg har ikke sett dette bildet, men kan garantere at han ikke har vært i Sverige etter finaleseningen i mars. Før dette var han ikke i Sverige på 13 dager.

Seher.no får bekreftet fra Aftonbladet at bildet er tatt 25. mars. Men avisen vil ikke kommentere saken utover det.

- Den 25. mars var finalesendingen. Da var samtlige deltagere fra programserien med å danset, også Alexander. Ikke akkurat noe scoop at noen har tatt et foto av disse på deltagerhotellet denne dagen, sier manageren til Seher.no.

Også på 24-åringens Facebook-side, skrev artisten i helgen at han var på vei til Los Angeles.

- Vel, nå er jeg ferdig med TV-showet. Dere vet hvilket. Det vi ikke nevner. Uansett, ha det bra. Om en time våkner jeg opp igjen, og da er jeg på vei til Los Angeles, skrev han på fredag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er veldig forelsket 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer