SJOKKERT: Jeg digger Shackles, men i dag røk det største talentet ut av X factor, mener Peter Peters. Foto: Scanpix
SJOKKERT: Jeg digger Shackles, men i dag røk det største talentet ut av X factor, mener Peter Peters. Foto: ScanpixVis mer

- Dette er i ferd med å bli ufint

X Factor-dommeren blåste ut etter sjokk-exiten.

SEHER.NO: Det ble dramatisk også i fredagens "X factor", der seks deltagere skulle bli til fem. Og
det var til slutt, overraskende for mange, Pernille Svensen Øiestad, som måtte forlate konkurransen - etter å ha sunget duell mot jentegruppa Shackles.

Shackles er altså videre, etter at Jan Fredrik Karlsen og Mira Craig stemte på nettopp dem, mens Peters naturlig nok ga sin stemme til Pernille, som han selv er mentor for.


I Xtra Factor etter programmet benyttet Peters anledningen til å lange ut mot sine dommerkolleger.

- Det er forferdelig trist. Og denne konkurransen er i ferd med å bli ufin. Jeg digger Shackles, men i dag røk det største talentet ut av X factor, sa en noe arg "X factor"-dommer.


På spørsmål om hvem som gjør det hele "ufint - dommerne eller seerne - ga han et kontannt svar.

- Alle. At Jan Fredrik ga stemmen sin til Shackles... Vel, det er hans smak.


For det var Jan Fredrik som tok den endelige avgjørelsen, etter at Mira og Peter hadde gitt sin stemme til hver av innslagene.

- Det blir en drit vanskelig avgjørelse. Shackles er veldig avhengige av dagsform, men når dere gjør ting hundre prosent, da er dere noe man nesten ikke har sett i norsk sammenheng. Jeg må velge etter magefølelsen, og den jeg har lyst til å se neste fredag er Shackles, sa Jan Fredrik Karlsen, mens Pernille selv var trist, men ikke slagen etter hjemsendelsen.

- Akkurat nå har jeg ingen følelser. Jeg har bare lyst til å kommemeg hjem. Det er bare tomt oppi der. Men jeg er født til dette, og harselvfølgelig en plan videre. Jeg skal gi ut plate neste år og skal taNorge med storm, sa hun da hun var gjest i Xtra Factor etter fredagenssending.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde ikke det skulle skje igjen