Dette er hva Natalie Portmans baby skal hete

Navnevalget står til karakteren «A+», mener amerikansk kjendisnettsted.

LYKKELIGE: Natalie Portman og forloveden Benjamin Millepied ble nylig foreldre til en liten gutt, som skal ha fått navnet Aleph. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Natalie Portman og forloveden Benjamin Millepied ble nylig foreldre til en liten gutt, som skal ha fått navnet Aleph. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juni ble det kjent at filmstjernen Natalie Portman (30) og hennes forlovede, Benjamin Millepied, har blitt foreldre til en velskapt gutt. Nå får paret en «A+» for navnet de har gitt den lille babyen, skriver People.

Sønnens navn er nemlig Aleph, bekrefter en ikke-navngitt kilde til nettstedet.

Men hva betyr egentlig Aleph? Ifølge People er aleph den første bokstaven i det hebraiske alfabetet, akkurat som alpha er den første bokstaven i det greske alfabetet. Aleph er «nummer 1» på hebraisk og kan også staves «alef».

- Jeg er utrolig lykkelig og føler meg takknemlig for å kunne få denne erfaringen, sa Natalie Portman til Entertainment Weekly, da hun i januar dukket opp på Golden Globe-utdelingen.

I februar viste hun seg også fram med sin gravide mage, da hun mottok en Oscar for sin innsats som ballett-danser i filmen «Black Swan».

Den nå 30 år gamle skuespilleren møtte koreograf Millepied under innspillingen av nettopp «Black Swan».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nei, dette er ikke Natalie Portman  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer